Demi Lovato: «Έχω ξεπεράσει πολλά»

demi-lovato Chelsea Lauren
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός μιλά για πρώτη φορά για τις σοβαρές περιπέτειες με την υγεία της και τις ελπίδες της για το μέλλον.

Την περασμένη χρονιά η Demi Lovato νοσηλεύτηκε μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών και στην συνέχεια έκανε εισαγωγή σε κλινική αποτοξίνωσης. Στην εμφάνιση της στο Teen Vogue Summit που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Λος Άντζελες, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μίλησε για προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε, τονίζοντας πως έχει «ξεπεράσει πολλά» στην ζωή της.

Shutterstock

Αφού ανέβηκε στο βήμα, η Lovato σχολίασε πως πλέον νιώθει πιο σίγουρη για τον εαυτό της όσο ποτέ, όμως ένιωθε «λίγο ανήσυχη» επειδή εμφανίστηκε ξανά δημόσια. Οι πρόσφατες εμπειρίες της την έχουν κάνει «εξαιρετικά ευαίσθητο άνθρωπο» και προσεγγίζει διαφορετικά τους επικριτές της.

«Είμαι άνθρωπος, οπότε με το μαλακό. Έχω κουραστεί να υποδύομαι πως δεν είμαι άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν κάνω πια. Όταν ο κόσμος λέει διάφορα, με επηρεάζει. Είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ να μην κοιτάω, αλλά το βλέπω» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Shutterstock

Όταν ρωτήθηκε πως βλέπει τον εαυτό της, η Lovato απάντησε «βλέπω κάποια που έχει ξεπεράσει πολλά. Πραγματικά βλέπω μια μαχήτρια. Δεν βλέπω καμιά πρωταθλήτρια εκεί, αλλά βλέπω μια μαχήτρια και βλέπω κάποια που θα συνεχίσει να μάχεται ανεξάρτητα των προκλήσεων που θα εμφανιστούν μπροστά της».

«Νομίζω πως πολλά πράγματα που έχω περάσει κάπως επισκίασαν τις επιτυχίες μου στην μουσική βιομηχανία και την υποκριτική» συμπλήρωσε η Lovato, εκφράζοντας την ελπίδα πως ο κόσμος θα επικεντρωθεί στην μουσική της, παρά στο παρασκήνιο και την προσωπική ζωή της.