Dua Lipa: «Τα social media είναι πηγή μίσους και άγχους»

dua-lipa
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

«Σχεδόν πάω γυρεύοντας για πράγματα που δεν θέλω να δω» δήλωσε η Βρετανίδα τραγουδίστρια για τη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως πολλοί αστέρες του θεάματος, η Dua Lipa χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο Instagram και το Twitter για να βρίσκεται σε επαφή με τους θαυμαστές της και να τους ενημερώνει για τις εξελίξεις σχετικά με τον δεύτερο δίσκο της. Σε μια νέα συνέντευξή της όμως, η Βρετανίδα τραγουδίστρια χαρακτήρισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πηγή μίσους» και παραδέχτηκε πως συχνά ψάχνει για αρνητικά σχόλια όταν νιώθει «ευάλωτη».

«Ορισμένες μέρες δεν ασχολούμαι με τα σχόλια, άλλες μέρες μπορεί να νιώθω λίγο πιο ευάλωτη και βουτάω μέσα σε αυτά και σχεδόν πάω γυρεύοντας για πράγματα που δεν θέλω να δω. Πιστεύω πως σίγουρα είναι η ανθρώπινη φύση, δεν θα το κρύψω. Δεν πρόκειται να το κρύψω γιατί θέλω ο κόσμος να ακούσει πως όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι περνάμε το ίδιο πράγμα» δήλωσε η Dua Lipa στο BBC Breakfast.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι μεν «απίστευτα εργαλεία» που της επιτρέπουν να μοιράζεται πτυχές της ζωής της, όμως «ταυτόχρονα είναι σχεδόν σαν να είναι πηγή μίσους και άγχους».

Shutterstock

Σύμφωνα με την Dua Lipa «ο κόσμος νιώθει ότι μπορεί να πει διάφορα επειδή κρύβεται πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή και θεωρώ πως για μένα είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε τα social media σε μικρές δόσεις».