Η ζωή της Dolly Parton μέσα από το τραγούδι

dolly-parton
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της σειράς «Dolly Parton’s Heartstrings» του Netflix που εστιάζει σε οχτώ επιτυχίες της θρυλικής τραγουδίστριας της country.

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για την νέα του σειρά «Dolly Parton’s Heartstrings», η οποία παρουσιάζει τις ιστορίες και την έμπνευση πίσω από οχτώ μεγάλες επιτυχίες της Dolly Parton. Η πρεμιέρα της σειράς ανθολογίας στην πλατφόρμα streaming έχει προγραμματιστεί για τις 22 Νοεμβρίου.

«Τα τραγούδια είναι ιστορίες με μουσική. Τα τραγούδια που έχω γράψει είναι ιστορίες από την ζωή μου» αναφέρει η Αμερικανίδα μουσικός στην αρχή του τρέιλερ, ενώ στην συνέχεια παρουσιάζει αποσπάσματα από τα επεισόδια της ανθολογίας.

Πέραν της Parton που θα έχει αφηγηματικό ρόλο, στην σειρά εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι Ginnifer Goodwin, Kathleen Turner, Delta Burke, Melissa Leo και Julianne Hough, ενώ το soundtrack περιλαμβάνει κλασικά και νέα τραγούδια.

Τον περασμένο μήνα η Parton αποκάλυψε πως αρχική επιθυμία της για τον ρόλο της Jolene στην σειρά ήταν η Miley Cyrus. «Θα ήταν υπέροχη σε αυτόν [τον ρόλο], αλλά η Miley έκανε άλλα πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Parton και ο ρόλος τελικά πήγε στην Hough.