Σύντομα κυκλοφορεί το «everything i wanted» της Billie Eilish

billie-eilish Mario Sorrenti
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μέσω ανάρτησης στο Twitter έγινε γνωστό πως το νέο single της Αμερικανίδας τραγουδίστριας θα βγει την Τετάρτη.

Η Billie Eilish ανακοίνωσε πως το νέο της single με τίτλο «everything i wanted» θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας της δουλειάς μέσω ανάρτησης στο Twitter.

Την περασμένη Τετάρτη η Eilish δήλωσε στους οπαδούς της μέσω του Instagram Story πως το Vanity Fair θα καθυστερήσει «μερικές εβδομάδες» μέχρι να εκδώσει ένα άρθρο πάνω της, οπότε ως «συμβιβαστική λύση» αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι αυτή την εβδομάδα.

Ο αδερφός και συνεργάτης της, Finneas O'Connell, πρόσφατα μίλησε στον Zane Lowe για τον επόμενο δίσκο που ετοιμάζουν. «Είμαστε βαθιά μέσα στην δημιουργική διαδικασία του νέου υλικού» σχολίασε ο O'Connell, συμπληρώνοντας πως η αδερφή του «βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο».

Το πρώτο άλμπουμ της 17χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας με τίτλο «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» έχει εκτοξεύσει την καριέρα της, με πολλούς εδραιωμένους συναδέλφους της – όπως ο Elton John και ο Thom Yorke των Radiohead – να ξεχωρίζουν το μοναδικό ταλέντο της.