Σε κρίσιμη κατάσταση ο Lil Reese

lil-reese
ΤΡΙΤΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος ράπερ πυροβολήθηκε στον λαιμό μετά από καταδίωξη σε προάστιο του Σικάγο.

Ο Lil Reese διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Σικάγο το απόγευμα της Δευτέρας μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στον λαιμό. Σύμφωνα με άρθρο του ABC 7 Chicago, ο Αμερικάνος ράπερ πυροβολήθηκε σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση, μετά από καταδίωξη σε προάστιο στα νότια της πόλης.

Εκπρόσωποι του νοσοκομείου δήλωσαν πως η υγεία του Tavares Taylor, όπως είναι το πραγματικό όνομα του, είναι σε «κρίσιμη κατάσταση». Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε τις φήμες πως ο Reese πυροβολήθηκε στον λαιμό και πως μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνδρας καταδίωκε τον Taylor με το αυτοκίνητο του και υπήρξαν περίπου 12 πυροβολισμοί. Ο δράστης φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο του και να τραυμάτισε σοβαρά τον ράπερ με μια μικρή καραμπίνα, προτού εξαφανιστεί.

Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών τόνισε πως οι έρευνες στις συνθήκες του συμβάντος συνεχίζονται, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της εγκληματικής ενέργειας, ούτε έχουν ανακοινωθεί προσαγωγές ή συλλήψεις υπόπτων.

Ο 26χρονος Taylor είναι ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της drill σκηνής του Σικάγο και έγινε γνωστός για τις συνεργασίες του με τον Chief Keef και τον Fredo Santana. Από το 2012 έχει κυκλοφορήσει επτά mixtapes και δύο EP, ενώ έχει ορισμένες συμμετοχές σε singles.