Η επανένωση των Oasis δεν θα συμβεί λόγω Twitter

oasis-liam-gallagher-noel-gallagher James McCauley
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Noel Gallagher ρίχνει τις ευθύνες στον αδερφό του και τα τιτιβίσματα του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ξαναπαίξουν μαζί επί σκηνής.

Μπορεί να έχουν περάσει δέκα χρόνια από την διάλυση των Oasis, όμως έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες για μια επικείμενη επανένωση, οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν επαληθευτεί. Οι σχέσεις των αδελφών Gallagher έχουν περάσει από σαράντα κύματα, οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στο μέλλον. Παρόλα αυτά, ο Noel Gallagher έριξε τις ευθύνες για την «καθυστέρηση» στον αδερφό του και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του μέσω Twitter.

REX/Shutterstock / Tracey Welch

Σύμφωνα με τον πρώην κιθαρίστα των Oasis, κάθε ανάρτηση του Liam Gallagher αποτελεί και ένα «καρφί στο φέρετρο» στις ελπίδες για μια επανένωση. Παράλληλα υπογράμμισε πως αν και θα σταματούσε τα πάντα για μια περιοδεία των Oasis, δεν πρόκειται να μοιραστεί ξανά την σκηνή με τον «ηλίθιο» αδερφό του.

«Είναι περίεργη συμπεριφορά από κάποιον που ανυπομονεί να σηκώσω το τηλέφωνο και να πω πάμε. Έχει βάλει τα πάντα στην ζωή του σε αναμονή για να επιστρέψουν οι Oasis. Αλλά κάθε tweet που στέλνει είναι άλλο ένα καρφί στο φέρετρο αυτής της ιδέας» δήλωσε ο Gallagher στην συνέντευξη του για το περιοδικό Big Issue.

REX/Shutterstock / PJP Photos

Στην συνέχεια, απευθυνόμενος στον αδερφό του Liam, ο Noel ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά επί σκηνής μαζί του, ενώ τον χαρακτήρισε «πιο ηλίθιο από όσο δείχνει» εάν νομίζει πως θα αλλάξει άποψη. Κλείνοντας την συνέντευξη του, ο Noel δήλωσε πως δεν τον απασχολεί πως η solo καριέρα του αδερφού είναι πιο πετυχημένη, όσον αφορά τις πωλήσεις δίσκων και εισιτηρίων.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην κόντρα των δύο μουσικών οφείλονται σε πρόσφατα σχόλια του Noel, ο οποίος ισχυρίστηκε πως θα προτιμούσε να έχει τον Boris Johnson για αδερφό, καθώς «είναι πιο διασκεδαστικός και η χρήση των Αγγλικών του είναι σαφώς ανώτερη». Ο Liam από την πλευρά του φαίνεται να έχει βάλει νερό στο κρασί του, δηλώνοντας πως θα προσκαλούσε τον αποξενωμένο αδερφό του στον γάμο του με την Debbie Gwyther την επόμενη χρονιά.