Έρχονται οι Red Hot Chili Peppers

red-hot-chili-peppers Steve Keros
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το εμβληματικό funk rock συγκρότημα ανακοίνωσε πως θα εμφανιστεί στο Ejekt Festival το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το φθινόπωρο μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα αισθητή την παρουσία του στην χώρα μας, όμως οι Red Hot Chili Peppers έχουν ήδη προγραμματίσει να περάσουν από την Αθήνα το ερχόμενο καλοκαίρι, στα πλαίσια του Ejekt Festival. Πρόκειται για το δεύτερο πέρασμα τους από την Ελλάδα, καθώς είχαν δώσει μια αξέχαστη συναυλία το 2012.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ιστορικού funk rock συγκροτήματος, οι Red Hot Chili Peppers θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού στις 5 Ιουνίου 2020. Η πώληση των εισιτηρίων για την συναυλία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου.

MediaPunch/REX/Shutterstock

Τελευταία κυκλοφορία της παρέας των Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith και Josh Klinghoffer ήταν το «The Getaway» το 2016, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα singles «Dark Necessities», «Go Robot», «Sick Love» και «Goodbye Angels».

Τον Σεπτέμβριο του 2018 οι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν πως είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στον 12ο δίσκο τους, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2019.

Τον περασμένο μήνα ο φωτογράφος David Mushegain αποκάλυψε πως ένα ντοκιμαντέρ πάνω στο συγκρότημα βρίσκεται σε παραγωγή, ενώ ο Klinghoffer σκοπεύει να κυκλοφορήσει τον πρώτο σόλο δίσκο του, με συμμετοχές του Flea και του πρώην ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Jack Irons.