Νέο συγκρότημα από τον Finn Wolfhard του «Stranger Things»

finn-wolfhard Christopher Polk
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο πρωταγωνιστής του «Stranger Things» ανακοίνωσε τη διάλυση των Calpurnia πριν από λίγες εβδομάδες και επιστρέφει με τους The Aubreys.

Πριν από λίγες εβδομάδες οι Calpurnia ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους μετά από δύο χρόνια παρουσίας, με τα μέλη να ευχαριστούν τους οπαδούς τους για τη στήριξη και να υπόσχονται σύντομα θα επιστρέψουν με νέα πρότζεκτ, μουσική και ιδέες.

Όπως φαίνεται, ο Finn Wolfhard δεν καθυστέρησε καθόλου, αφού έχει ήδη σχηματίσει ένα νέο συγκρότημα, τους The Aubreys. Η αποκάλυψη για το νέο συγκρότημα του Wolfhard ήρθε ουσιαστικά μέσω του soundtrack της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, το «The Turning» που σκηνοθέτησε η Floria Sigismondi.

Σύμφωνα με το tracklisting του soundtrack, οι The Aubreys συμμετέχουν με το τραγούδι «Getting Better(otherwise)».  Στο soundtrack συμπεριλαμβάνονται επίσης νέα τραγούδια από τους Courtney Love, Mitski, Soccer Mommy, Warpaint, Kali Uchis και Kim Gordon, μεταξύ άλλων.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το νέο συγκρότημα του Wolfhard, όμως, σύμφωνα με το bandcamp των The Aubreys, κυκλοφόρησαν ένα πρώτο demo τον περασμένο Αύγουστο. Στη σελίδα του συγκροτήματος, που έχει έναν πιο alternative indie ήχο από τους Calpurnia, υπάρχουν δύο τραγούδια και μια εισαγωγή.