Ο Elton John βοήθησε τον Robbie Williams να κόψει τις καταχρήσεις

robbie-williams-elton-John
ΤΡΙΤΗ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός pop star μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ που αντιμετώπιζε και πώς κατάφερε να τα ξεπεράσει.

Ο Robbie Williams έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές για τις καταχρήσεις του στο παρελθόν και σε μια νέα συνέντευξη αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που τον βοήθησε καταλυτικά να γυρίσει μια νέα σελίδα στην ζωή του δεν είναι άλλος από τον Elton John.

Στην πρόσφατη εμφάνιση του στην εκπομπή του Jonathan Ross, ο πρώην τραγουδιστής των Take That εξήγησε πως το ταξίδι του στην νηφαλιότητα δεν ήταν εύκολο, όμως ο «Rocket Man» ήταν εκεί για να τον βοηθήσει.

«Όταν άρχισα να γίνομαι νηφάλιος, είχα μια εβδομάδα μέχρι να πάω στο κέντρο αποθεραπείας και είχα δύο φωνητικά να ολοκληρώσω για το πρώτο [solo] άλμπουμ μου [το “Life Thru A Lens”]. Ο Elton με κάλεσε σπίτι του για να ακούσω την δουλειά» εξήγησε ο Williams.

Όπως τόνισε στην συνέχεια, εκείνη την εποχή είχε την συνήθεια να σταματά σε κάθε παμπ που έβλεπε στον δρόμο του να πίνει μια μικρή μπύρα, με αποτέλεσμα να έχει πιει δέκα μπύρες μέχρι να φτάσει στο στούντιο. Όταν τελικά έφτασε στο σπίτι του σε κατάσταση εξαιρετικής μέθης, ο Elton John επέμενε να πάει κατευθείαν στο κέντρο αποθεραπείας, όμως ο Williams ήταν ανένδοτος.

Shutterstock / Andrea Raffin

Έτσι λοιπόν ο 72χρονος μουσικός του ζήτησε να κοιμηθεί στο σπίτι του και πήρε τα μέτρα του. «Ξύπνησα, αλλά δεν είχα ανοίξει τα μάτια μου και με σκούντησαν στον ώμο. Βλέπω τον Elton, τον David Furnish, έναν γιατρό και έναν ψυχίατρο. Ήταν εκεί για να με πάρουν» αποκάλυψε ο Williams.

«Ο Elton είναι ένας από τους πιο στοργικούς και γενναιόδωρους ανθρώπους που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς και έχει βοηθήσει τόσο κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν μια μεγάλη στιγμή όταν άρχισα να ξεμεθώ στην κουζίνα του Elton John τρώγοντας καρότα και σκεφτόμουν πως θα καταφέρω να βρω διέξοδο από αυτό το χάος» συμπλήρωσε ο 45χρονος pop star.