Tina Turner: «Είμαι χαρούμενη που είμαι μια 80χρονη γυναίκα»

tina-turner Andre Csillag
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η εμβληματική Αμερικανίδα τραγουδίστρια έκλεισε τα 80 και εξήγησε γιατί νιώθει σαν να έχει λάβει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Η Tina Turner έκλεισε τα 80 την περασμένη Τρίτη και μοιράστηκε ένα βίντεο μέσω του επίσημου προφίλ που διατηρεί στο Twitter. Εκεί, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους οπαδούς της για τις ευχές και έστειλε ένα μήνυμα.

«Ναι, είμαι 80. Πώς νόμιζα ότι θα είμαι στα 80 μου; Όχι έτσι. Πώς είμαι; Λοιπόν, φαίνομαι υπέροχα, νιώθω καλά και έχω περάσει ορισμένες σοβαρές ασθένειες που αντιμετωπίζω. Οπότε είναι σαν να έχω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Είμαι χαρούμενη που είμαι μια 80χρονη γυναίκα» δήλωσε η Turner.

Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «My Love Story» που εκδόθηκε την περασμένη χρονιά, η Turner μίλησε για το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2013, ενώ αποκάλυψε πως τρία χρόνια αργότερα διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο.

Στο προφίλ της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μοιράστηκε και ένα βίντεο μοντάζ από ευχές που της έστειλαν πολλοί συνάδελφοι και φίλοι της, όπως ο Ronnie Wood, ο Ringo Starr και ο Nile Rodgers, μεταξύ άλλων. Η Missy Elliott έστειλε το δικό της μήνυμα για τα 80 χρόνια της Tina Turner, όπου τόνισε πόσο καταλυτική είναι η παρουσία της για άλλες γυναίκες.

«Είναι σημαντικό για εμάς να ξέρουμε την ιστορία μας στη μουσική, γιατί καλλιτέχνες όπως η Tina Turner έσπασαν τις πόρτες και τις άφησαν ανοιχτές για καλλιτέχνες όπως εγώ και τους περισσότερους αγαπημένους σας» έγραψε χαρακτηριστικά η Elliott στο Twitter.