Ο The Weeknd ετοιμάζεται για μια επιστροφή

the-weeknd David Niviere
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το νέο τραγούδι που ετοιμάζει φέρεται να είναι εμπνευσμένο από την δεκάμηνη σχέση του με την Selena Gomez.

Ο χωρισμός του The Weeknd με την Selena Gomez φαίνεται πως ενέπνευσε τον Αμερικάνο ράπερ να γράψει ένα νέο τραγούδι που ετοιμάζει για το μουσικό comeback του. Σύμφωνα με την αμερικάνικη ένωση συνθετών, συγγραφέων και εκδοτών (ASCAP), ο μουσικός έχει καταθέσει τα σχετικά έγγραφα για ένα τραγούδι με τίτλο «Like Selena».

Η σχέση των δύο κράτησε για περίπου δέκα μήνες, από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο The Weeknd αναφέρεται στην Gomez στην μουσική του, αφού το «Call Out My Name» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018.

Στο συγκεκριμένο τραγούδι ο Αμερικάνος ράπερ εξηγεί «σχεδόν έκοψε ένα κομμάτι του για την ζωή της», το οποίο ενδεχομένως παραπέμπει στην μεταμόσχευση νεφρού που έκανε η Gomez το καλοκαίρι του 2017.

REX/Shutterstock / Rob Latour

Υπάρχει βεβαίως η περίπτωση το νέο τραγούδι του The Weeknd να μην έχει σχέση με την Gomez και να αναφέρεται σε άλλο πρόσωπο. Το hit-single «Party Monster» του 2016 άλλωστε αναφέρεται στην Selena Quintanilla, η οποία πέθανε το 1995.