Γιατί διέγραψε η Dua Lipa όλες τις φωτογραφίες από το Instagram;

dua-lipa Christian Bertrand
ΤΡΙΤΗ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ετοιμάζει νέο άλμπουμ και ακολουθεί το παράδειγμα της Taylor Swift, της Lana Del Rey και της Halsey.

Με ένα νέο άλμπουμ στον ορίζοντα, η Dua Lipa αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της. Έτσι λοιπόν τον περασμένο Οκτώβριο έσβησε όλες τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η απροσδόκητη κίνηση της Βρετανίδας τραγουδίστριας ξάφνιασε τους εκατομμύρια followers και οπαδούς της, με πολλούς να αναρωτιούνται τι την ώθησε να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες. Η απάντηση ήρθε από την ίδια μέσω μιας συνέντευξης που παραχώρησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Fitzy & Wippa», όπου χαρακτήρισε «διασκεδαστική» την διαγραφή.

«Νομίζω για μένα είχε περισσότερο να κάνει με το να αποδείξω στον εαυτό μου πως τα social media δεν είναι πραγματικά αληθινά ως προς αυτό, ότι μπορεί να κάνεις οτιδήποτε θέλεις – ότι μπορεί να ποστάρεις όπως θέλεις και μπορείς να επιλέξεις πως θα χρησιμοποιήσεις τα social media σου προς όφελος σου» αποκάλυψε η Dua Lipa.

Συνεχίζοντας εξήγησε πως ήθελε να κάνει «ένα νέο ξεκίνημα και εκείνες η αναμνήσεις θα βρίσκονται πάντα εκεί. Ζω μέσα από αυτές και ποτέ δεν θα τις ξεχάσω και έχω εκείνες τις φωτογραφίες για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα τις κρατήσω για πάντα». Παράλληλα τόνισε πως με τη διαγραφή των φωτογραφιών ήθελε να καταδείξει πόση μεγάλη αξία και σημασία δίνει ο κόσμος στα social media.

Shutterstock

Μετά την διαγραφή τον Οκτώβριο η Dua Lipa έχει ήδη ανεβάσει πάνω από 90 νέες φωτογραφίες στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί πάντως δεν είναι η πρώτη pop star που προχωρά σε μαζικές διαγραφές από τα προφίλ της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Η Taylor Swift είχε «ανοίξει τον δρόμο» το 2017 όταν διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της στα πλαίσια προώθησης του «Reputation», λίγο αργότερα ακολούθησε η Lana Del Rey, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε κάνει η Halsey τον περασμένο Μάιο πριν την κυκλοφορία του «Graveyard».