UP Festival: μουσική και χορός πάνω στην άμμο των Κυκλάδων

up-festival-mousiki-kai-xoros-pano-stin-ammo-ton-kukladon

ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Το UP Festival επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Κουφονήσια, από τις 25 μέχρι και τις 27 Ιουλίου, με μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της εναλλακτικής εγχώριας σκηνής, στο Bar Καλόφεγγο στο Πορί.

Το Up Festival σας προσκαλεί και πάλι στα καταγάλανα ελληνικά νερά των Κυκλάδων, ανάμεσα στην Αμοργό και τη Νάξο, για ένα τριήμερο γεμάτο live, dj sets, χορό ως το πρωί και πολλές βουτιές. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του φεστιβάλ θα υπάρχει bar, φαγητό και πολλές εκπλήξεις.

To Up festival είναι μία πρωτοβουλία που άρχισε το 2010 από μία ομάδα ανθρώπων που δραστηριοποιούνταν στην πολιτιστική ζωή της Αθήνας κι ένιωσαν την επιθυμία να δημιουργήσουν κάτι εκτός πόλης.

Το φετινό line – up έχει ως εξής: στις 25/7 Παύλος Παυλίδης, Leon, The Callas, Nalyssa Green, LogOut και Λατέρνατιβ, στις 26/7 Φοίβος Δεληβοριάς, The Wedding Singers, Baby Guru, KU, Melorman και Dj set από τον Lei Vader και στις 27/7 Xaxakes, Illegal Operation, Tango with Lions, Berlin Brides και Moa Bones.

Πληροφορίες: Bar Καλόφεγγο, Πορί, Κουφονήσια, www.upfestival.gr , είσοδος ελεύθερη.