Η Apple πλήρωσε 25 εκατομμύρια δολάρια για ένα ντοκιμαντέρ της Billie Eilish

billie-eilish Ben Houdijk
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην εκτόξευση της καριέρας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και την προσωπική της ζωή.

Η Apple έχει κάνει ένα δυναμικό μπάσιμο στον χώρο του streaming με την νέα υπηρεσία Apple TV+ με την οποία ευελπιστεί να ανταγωνιστεί το Netflix, την Disney και το HBO. Σύμφωνα με άρθρο του Digital Music News, η Apple φέρεται να πλήρωσε 25 εκατομμύρια για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα διανομής ενός ντοκιμαντέρ για την Billie Eilish.

Η ταινία που σκηνοθέτησε ο R.J. Cutler αποτελεί συμπαραγωγή με την Interscope Records (την δισκογραφική εταιρεία της Eilish) και επικεντρώνεται στην εκτόξευση της καριέρας της τραγουδίστριας μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της με τίτλο «When We Fall Asleep, Where Do We Go?». Πέραν των μουσικών επιτευγμάτων της, το ντοκιμαντέρ προσφέρει μια αποκαλυπτικής ματιά στην προσωπική ζωή της Eilish.

Όπως σημειώνει το σχετικό άρθρο, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ, ενώ εκπρόσωπος της Apple απέφυγε να σχολιάσει την είδηση. Η ταινία του Cutler ενδέχεται να κυκλοφορήσει μέσω του Apple TV+ την ερχόμενη χρονιά.

Variety/REX/Shutterstock / Stephen Lovekin

Η είδηση για τα δικαιώματα διανομής του ντοκιμαντέρ έγινε γνωστή μετά την απονομή του βραβείο για τον καλλιτέχνη της χρονιάς στην Billie Eilish, στα πλαίσια των πρώτων Apple Music Awards το περασμένο σαββατοκύριακο.