Σε υπερβολική δόση ναρκωτικών ενδεχομένως να οφείλεται ο θάνατος του Juice WRLD

Juice-wrld Kathy Hutchins
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν πως βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και όπλα στο αεροσκάφος του Αμερικάνου ράπερ.

Ο ξαφνικός θάνατος του Juice WRLD την περασμένη Κυριακή ενδεχομένως να οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο Αμερικάνος ράπερ ταξίδευε με ιδιωτικό αεροσκάφος και όταν έφτασε στο αεροδρόμιο του Σικάγο, η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα μετά από πληροφορίες που έλαβε.

Στο σκάφος βρέθηκαν μεγάλη ποσότητα μαριχουάνας, πολλά μπουκάλια σιροπιού για βήχα, τρία όπλα και πυρομαχικά, μεταξύ άλλων. Κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας ο Jarad Higgins – όπως ήταν το πραγματικό όνομα του – φέρεται να έπαθε μια κρίση.

Σύμφωνα με το Associated Press ένας ομοσπονδιακός πράκτορας του έδωσε ένα χάπι Narcan για να τον συνεφέρει, καθώς η κοπέλα του ράπερ ενημέρωσε τις αρχές πως ο Higgins είχε καταναλώσει Percocet, ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο. Ενδεχομένως ο Higgins κατάπιε μεγάλη ποσότητα χαπιών ώστε να μην βρεθούν στο σκάφος.

Shutterstock / Scott Garfitt

Ο Higgins φέρεται να συνήλθε βρισκόμενος σε σύγχυση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Σικάγο, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε αυτοψία, ενώ η τοξικολογική έρευνα – που θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου του νεαρού μουσικού – δεν έχει ολοκληρωθεί.