Η Lana Del Rey ανακοίνωσε την σχέση της με τον Sean Larkin μέσω Instagram

lana-del-rey Christian Bertrand
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Οι φήμες για σχέση μεταξύ της τραγουδίστριας και του αστυνομικού τηλεστάρ φούντωσαν τον Σεπτέμβριο μετά από κοινή έξοδο στην Νέα Υόρκη.

Μετά από λίγους μήνες φημών, η Lana Del Rey επιβεβαίωσε την σχέση της με τον Sean Larkin μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια και ο αστυνομικός σύντροφος της, ο οποίος εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά Sean Larkin «Live PD», φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι στην ανάρτηση της, η οποία απέσπασε εκατομμύρια like και ευχές στα σχόλια. Στην ανάρτηση η 34χρονη Del Rey υπέγραψε με τα emoji της καρδιάς και του ροδάκινου.

Οι πρώτες φήμες για σχέση των δύο κυκλοφόρησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης. Η ίδια αργότερα σχολίασε στους Los Angeles Times πως πλέον καταλαβαίνει γιατί υπάρχει ενδιαφέρον για την προσωπική της ζωή.

«Με νοιάζει τι κάνει ο Bob Dylan αυτή τη στιγμή. Έχω την περιέργεια να μάθω εάν φοράει φούτερ ή μπλέιζερ. Το καταλαβαίνω» δήλωσε με ειρωνική διάθεση η Del Rey, συμπληρώνοντας πως θα ήθελα να ήξερε πως θα την φωτογράφιζαν οι παπαράτσι.

«Δεν ήξερα πως μας φωτογράφιζαν. Θα είχα φορέσει κάτι διαφορετικό. Είναι αστείο, γιατί ήμουν με κάποιον για χρόνια και ποτέ δεν είχαμε εκείνο το πρόβλημα» τόνισε η Del Rey.