Alice Cooper: «Ο Johnny Depp προτιμά την κιθάρα από την υποκριτική»

Johnny-depp-hollywood-vampires Antonio Scorza
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

«Του είπα να μην παρατήσει την καθημερινή δουλειά του, γιατί δεν μπορούμε να τον πληρώνουμε 25 εκατομμύρια δολάρια για κάθε συναυλία».

Ο Johnny Depp μπορεί να έχει γίνει γνωστός για τις συνεργασίες του με τον Tim Burton, όμως τα τελευταία χρόνια έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην μουσική, σχηματίζοντας τους Hollywood Vampires με τον Alice Cooper και τον Joe Perry των Aerosmith. Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη του Cooper στο Three Sides Of The Coin, ο Depp πλέον πως έχει μεγαλύτερη όρεξη να παίζει κιθάρα, παρά να γυρνά ταινίες.

«Παίρνεις τρία άλφα αρσενικά σαν αυτά – χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι υπόλοιποι στο συγκρότημα που είναι σε άλλα μεγάλα συγκροτήματα – και αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχει υπάρξει μια διαφωνία, δεν έχει φύγει ποτέ κανείς από την σκηνή με νεύρα» σχολίασε ο Αμερικάνος τραγουδιστής για την δυναμική των Hollywood Vampires.

EUPA/Shutterstock

Οι Hollywood Vampires σχηματίστηκαν το 2015 και έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ.

Συνεχίζοντας, ο Cooper εξηγεί πως «κατά την διάρκεια των προβών, δεν έχει υπάρξει καμία διαφωνία. Είναι πολύ συνεργατικό συγκρότημα και τα καταφέρνουμε όλα κατά αυτόν τον τρόπο. Ο Jonny ανεβαίνει εκεί πάνω και παίζει με την ψυχή του. Είναι εκεί στις πρόβες πριν φτάσω. Ο κόσμος εκπλήσσεται όταν τον ακούει να παίζει γιατί δεν αντιλαμβάνονται πόσο καλός κιθαρίστας είναι».

«Νομίζω πως θα προτιμούσε να παίζει κιθάρα από την υποκριτική. Του είπα να μην παρατήσει την καθημερινή δουλειά του, γιατί δεν μπορούμε να τον πληρώνουμε 25 εκατομμύρια δολάρια για κάθε συναυλία, αλλά νομίζω λατρεύει να παίζει κιθάρα και λατρεύει να βρίσκεται επί σκηνής» τόνισε στην συνέχεια ο Cooper.

REX/Shutterstock

Ο Alice Cooper θεωρεί ψευδείς τις περισσότερες «αποκαλύψεις» που έχουν γίνει στο περιθώριο της δικαστικής κόντρας μεταξύ της Amber Heard και του Johnny Depp.

Ο Cooper αναφέρθηκε στα δικαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Depp, λέγοντας πως επηρέασαν τους στίχους των τραγουδιών που θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ του. «Το μεγαλύτερο μέρος γράφτηκε στο δρόμο. Πολλούς [στίχους] τους έγραψε ο Johnny Depp και υπάρχει δηλητήριο επειδή συνέβησαν όλες αυτές οι βλακείες. Σχεδόν όλα όσα διαβάζετε για τον Johnny Depp είναι εντελώς αναληθή» δήλωσε ο Cooper.

«Είμαι σε περιοδεία μαζί του και η εφημερίδα εδώ λέει ζυγίζει 45 κιλά, είναι ναρκομανής, πίνει, έχει ξεμείνει από λεφτά και όλα αυτά. Είμαι σε περιοδεία μαζί του και δεν τον έχω δει καλύτερο στη ζωή του, δεν τον έχω ακούσει να παίζει καλύτερα, γελάει όλη την ώρα. Συμβαίνει το ακριβώς το αντίθετο από όσα διαβάζετε» κατέληξε ο frontman των Hollywood Vampires.