Marilyn Manson ή Mariah Carey; Wham ή Slayer; Η σωστή απάντηση είναι όλοι μαζί

dJ-santa-claus-agios-basilis Kiselev Andrey Valerevich
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Δύο νέα mashups στο YouTube παντρεύουν αρμονικά το εορταστικό κιτς pop με το metal για να μας βάλουν στο κλίμα της εποχής.

Ένα από τα κατεξοχήν γνωρίσματα της εορταστικής εποχής των Χριστουγέννων είναι τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που συχνά κατακλύζουν τα charts. Ορισμένα από αυτά μάλιστα καταφέρνουν να γράψουν ιστορία και να γίνουν ταυτόσημα τα Χριστούγεννα.

Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε αναζήτηση χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που θα ευχαριστήσουν τους πάντες, τότε το YouTube έρχεται για να σας λύσει τα χέρια με δύο mashups που αν μη τι άλλο, θα αποτελέσουν αφορμή για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι Bill McClintock και του Andy Rehfeldt αποφάσισαν να παίξουν λίγο με τους ήχους και κατάφεραν να συνδυάσουν αρμονικά τα πιο γνωστά και αγαπητά χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών – το «All I Want For Christmas» της Mariah Carey και το «Last Christmas» των Wham! – με δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στο thrash και alternative μεταλ, τους Slayer και τον Marilyn Manson.

Το πρώτο mashup από τον McClintock είναι το «All I Want For Christmas is the Beautiful People» και όπως προϊδεάζει ο τίτλος, συνδυάζει με έναν ευφάνταστο τρόπο την μουσική από το τραγούδι της Mariah Carey με τα φωνητικά του Marilyn Manson από το «Beautiful People». Το συνοδευτικό βίντεο μας δείχνει επίσης πως θα ήταν ενδεχομένως μια συνεργασία μεταξύ των δύο μουσικών.

Ακούστε το «All I Want For Christmas is the Beautiful People»

Το δεύτερο εορταστικό mashup του Rehfeldt συνδυάζει το «Angel of Death» των Slayer με την μουσική του «Last Christmas» των Wham! Στην συγκεκριμένη εκδοχή ο δημιουργός του mashup χρησιμοποίησε τα απομονωμένα φωνητικά του Tom Araya, ενώ ο ίδιος ηχογράφησε την μουσική.

Ακούστε το «Last Christmas/Angel of Death»