Κάτι ετοιμάζει ο Justin Bieber για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Justin-bieber Tinseltown
ΤΡΙΤΗ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Καναδός pop star ανακοίνωσε πως κάτι έρχεται στις 24 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου.

Τους τελευταίους μήνες ο Justin Bieber έχει κάνει ένα διάλειμμα από την μουσική για να εστιάσει στην προσωπική ζωή του, όμως σύμφωνα με διάφορες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα, ο Καναδός pop star ετοιμάζει ένα come-back. Τον περασμένο Οκτώβριο άλλωστε ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ μέχρι το τέλος της χρονιάς.

BFA/REX/Shutterstock / David X. Prutting

Τότε μάλιστα είχε πει πως εάν μια ανάρτηση του στο Instagram συγκέντρωνε πάνω από 20 εκατομμύρια likes, τότε θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ πριν τα Χριστούγεννα.

Αυτό δεν ήταν πρόβλημα για τον Bieber και όπως φαίνεται θα κρατήσει τον λόγο του, αφού σε τρεις νέες αναρτήσεις του Bieber στο Instagram, αναφέρει τις ημερομηνίες 24 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου.

Δύο από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχουν την λέξη «tomorrow» με ροζ γράμματα, ενώ η τρίτη είναι ασπρόμαυρη και δείχνει τον ίδιο να κάθεται μπροστά από ένα πιάνο με graffiti.

Ενδεχομένως λοιπόν οι ημερομηνίες των νέων αναρτήσεων να παραπέμπουν στην κυκλοφορία singles ή και του πέμπτου άλμπουμ που ετοιμάζει.

Twitter

Τελευταία κυκλοφορία του Bieber ήταν το «Purpose» το 2015, ενώ έκτοτε έχει κυκλοφορήσει λίγα singles με τον Ed Sheeran, τον Bloodpop και ένα remix του «bad guy» της Billie Eilish, μεταξύ άλλων.