Το Reuters επιλέγει τις καλύτερες φωτογραφίες του 2019

poy-19
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Διάσημοι, φεστιβάλ και βραβεία, πασαρέλες, εκδηλώσεις, μουσεία. Αυτές είναι οι φωτογραφίες της χρονιάς!

Από την Jennifer Lopez και την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μέχρι την Kim Kardashian που έσκασε μύτη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Τεχνολογιών Πληροφορικής του Γιερεβάν της Αρμενίας και από τo ιστορικό Emmy του Billy Porter μέχρι τη σύλληψη της Felicity Huffman για συμμετοχή σε σκάνδαλο εισαγωγής σε ελίτ πανεπιστήμια,το πρακτορείο Reuters ξεχώρισε στην κατηγορία της Ψυχαγωγίας για τη χρονιά που μας αφήνει 41 φωτογραφίες.

Πάμε να τις δούμε;

Ιανουάριος με Χρυσές Σφαίρες

REUTERS/Mario Anzuoni

6 Ιανουαρίου 2019: Η Sandra Oh ποζάρει στις Χρυσές Σφαίρες με το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά για τον ερμηνεία της στο «Killing Eve». 

REUTERS/Mike Segar

23 Ιανουαρίου 2019: Ο Jay-Z παρακολουθεί ένα βίντεο σε εκδήλωση παρουσιάσης της οργάνωσης Reform Alliance στη Νέα Υόρκη. Η Reform Alliance πρόκειται για μια οργάνωση της οποίας ο ράπερ είναι ιδρυτικό μέλος. Βασικό της σκοπός είναι η μεταρρύθμιση του ποινικού συστήματος των ΗΠΑ. 

Φεβρουάριος με λάμψη από Oscar

REUTERS/Mike Segar

3 Φεβρουαρίου 2019: Ο Adam Levine των Maroon 5 επί σκηνής στο ημίχρονο του Super Bowl στην Ατλάντα. 

REUTERS/Hannah McKay

20 Φεβρουαρίου 2019: Η εμφάνιση της Pink στα Brit Awards του Λονδίνου. 

REUTERS/Mario Anzuoni

24 Φεβρουαρίου 2019: Η Charlize Theron και ο Javier Bardem στα Oscars. 

REUTERS/Mike Blake

24 Φεβρουαρίου 2019: Lady Gaga και Bradley Cooper ερμηνεύουν στα βραβεία Oscar το τραγούδι «Shallow» από την ταινία «A Star Is Born» (Ένα αστέρι γεννιέται) του Bradley Cooper. Η Lady Gaga κέρδισε εκείνο το βράδυ το βραβείο Oscar Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το «Shallow». 

REUTERS/Mario Anzuoni

24 Φεβρουαρίου 2019: H Regina King κρατώντας το Oscar Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει» και ο Spike Lee κρατώντας το Oscar Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία «BlacKkKlansman: H Παρείσφρηση» ποζάρουν παρέα στο πάρτι που ακολούθησε έπειτα από τα βραβεία της Ακαδημίας. 

REUTERS/Kamil Krzaczynski

25 Φεβρουαρίου 2019: Ο R. Kelly αποχωρεί από την φυλακή  Cook County στο Σικάγο. Ο μουσικός βρίσκεται υπό έρευνα και το 2020 θα βρεθεί σε δίκη για σοβαρές κατηγορίες που τον θέλουν να έχει ανήλικες σκλάβες του σεξ.

Μάρτιος με απώλειες και σκάνδαλα

REUTERS/Regis Duvignau

5 Μαρτίου 2019: Συγκινημένα μοντέλα παρουσιάζουν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι δημιουργίες του σχεδιαστή Karl Lagerfeld για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020 του οίκου Chanel. Ο Lagerfeld έφυγε από τη ζωή στις 19 Φεβρουαρίου 2019. 

REUTERS/Mario Anzuoni

10 Μαρτίου 2019: Ο Danny DeVito ποζάρει για μια φωτογραφία σε εκδήλωση προώθησης της τελευταίας ταινίας στην οποία συμμετέχει, «Dumbo». 

REUTERS/Mike Blake

12 Μαρτίου 2019: Η Felicity Huffman αποχωρεί από ακροαματική διαδικασία σε αμερικανικό ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες. Η ηθοποιός συνελήφθη για συμμετοχή σε σκάνδαλο εισαγωγής φοιτητών σε ελίτ πανεπιστήμια. Πιο συγκεκριμένα, Η Huffman και ο σύζυγος της William H. Macy φέρονται να έκαναν μια «δωρεά» ύψους 15.000 δολαρίων ώστε η μεγαλύτερη κόρη τους να μπορέσει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» των εισαγωγικών εξετάσεων για την σχολή της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» δήλωσε ένοχη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 ημερών.

REUTERS/Stephen Lam

25 Μαρτίου 2019: Ο CEO της Apple, Tim Cook, και η Oprah Winfrey αγκαλιάζονται κατά τη διάρκεια ειδικού event στην Καλιφόρνια, μέσα από το οποίο η εταιρεία παρουσίασε μία σειρά από νέες υπηρεσίες, ανάμεσα στις οποίες και την Apple TV+. 

REUTERS/Eduardo Munoz

29 Μαρτίου 2019: Η Janet Jackson συμμετέχει στην επίσημη τελετή εισαγωγής των νέων μελών του Rock and Roll Hall of Fame.

Απρίλιος με επικές πρεμιέρες

REUTERS/Patrick T. Fallon

11 Απριλίου: Φανς του ράπερ Nipsey Hussle έχουν γεμίσει τους δρόμους στο Λος Άντζελες περιμένοντας να συμμετάσχουν στην κηδεία του. Ο 33χρονος Αμερικανός ράπερ εχασε τη ζωή του σε ένοπλο επεισόδιο έξω από κατάστημα ρούχων στο νότιο τμήμα της πόλης.

REUTERS/Mario Anzuoni

12 Απριλίου 2019: O Billy Crystal επιδεικνύει τα χέρια του αφότου τα τοποθέτησε σε στόκο στο TCL Chinese Theatre του Χόλυγουντ.

REUTERS/Mario Anzuoni

22 Απριλίου 2019: H Brie Larson φωτογραφίζεται με φανς στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: Endgame» στο Λος Άντζελες.

Μάιος με σικάτο φεστιβάλ 

REUTERS/Andrew Kelly

6 Μαΐου 2019: Η της Cardi B στο Met Gala.

REUTERS/Stephane Mahe

15 Μαΐου 2019: Ο Bill Murray συμμετέχει σε φωτογράφιση για την ταινία «The Dead Don't Die» (Οι Νεκροί Δεν Πεθαίνουν) στο Φεστιβάλ των Καννών. 

REUTERS/Regis Duvignau

16 Μαΐου 2019: Ο Elton John και ο Taron Egerton που τον υποδύεται στην ταινία «Rocketman» στο Φεστιβάλ των Καννών. 

REUTERS/Stephane Mahe

19 Μαΐου 2019: Η Leyna Bloom σε φωτογράφιση για την ταινία «Port Authority» στο Φεστιβάλ των Καννών. 

REUTERS/Jean-Paul Pelissier

21 Μαΐου 2019: Το μέλος της Κριτικής Επιτροπής του 72ου Φεστιβάλ Καννών, Elle Fanning, προσέρχεται για την προβολή της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood» στο φεστιβάλ. 

Ιούνιος γεμάτος έμπνευση

REUTERS/Brendan McDermid

9 Ιουνίου 2019: Οι Laura Benanti και Anthony Ramos παρουσιάζουν την  Ali Stroker η οποία κερδίζει το βραβείο Tony Β' Γυναικείου Ρόλου για την παράσταση «Oklahoma!», πράγμα που την καθιστά την πρώτη ηθοποιό σε αναπηρικό αμαξίδιο που λαμβάνει βραβείο Tony.

Niklas Halle'n/Pool via REUTERS

14 Ιουνίου 2019: Συναντήσεις κορυφής στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King» στο Λονδίνο, όπου ο πρίγκιπας Harry με τη σύζυγό του Meghan Markle συναντήθηκαν με την Beyonce και τον σύζυγό της Jay-Z.

REUTERS/Chris Aluka Berry

15 Ιουνίου 2019: Η ζωή της τουρίστριας Amy Powers απειλείται από τον «νεκροζώντανο» Matthew Tomlin κατά τη διάρκεια εκδρομής σε τοποθεσία στην Τζόρτζια των ΗΠΑ που φιλοξένησε τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς «The Walking Dead». 

REUTERS/Shannon Stapleton

25 Ιουνίου 2019: Η Cardi B φεύγει από δικαστήριο στη Νέα Υορκη (Queens County Criminal Court). Η ράπερ δήλωσε αθώα στις κατηγορίες που την συσχετίζουν με ένα καβγά που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2018 σε strip club της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Cardi B ενεπλάκη σε καβγά με δυο από τις bartenders του μαγαζιού κατηγορώντας τη μία πως διατηρούσε σχέση με το σύζυγό της, Offset. 

Ιούλιος με δόσεις καμπαρέ

REUTERS/Philippe Wojazer

3 Ιουλίου 2019: Χορευτές ετοιμάζονται για την παράστασή τους στο Moulin Rouge, στο Παρίσι. Το θρυλικό καμπαρέ μάλιστα φέτος συμπλήρωσε 130 χρόνια από την ημέρα έναρξης του. 

REUTERS/Mario Anzuoni

9 Ιουλίου 2019: Ο Donald Glover φωτογραφίζεται με φανς στην πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King» στο Λος Άντζελες.

Αύγουστος με πινελιές Joker

REUTERS/Andrew Kelly

26 Αυγούστου 2019: Η Bebe Rexha φωτογραφίζεται στα παρασκήνια των MTV Video Music Awards στο Νιούαρκ. 

REUTERS/Yara Nardi

31 Αυγούστου 2019: Φαν της ταινίας «Joker» ντυμένος ως Joker προσέρχεται στην προβολή της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Μάλιστα η ταινία του Todd Phillips με τον Joaquin Phoenix στον κεντρικό ρόλο ήταν ο μεγάλος νικητής της Βενετίας κατακτώντας το Χρυσό Λέοντα.

Σεπτέμβριος εντυπωσιακός όπως η Jennifer Lopez

REUTERS/Shamil Zhumatov

10 Σεπτεμβρίου 2019: Χορευτές της κινεζικής χορευτικής ομάδας Peacock παρουσιάζουν την «Ιεροτελεστία της Άνοιξης» στο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού DANCEINVERSION στο Θέατρο Μπολσόι, στη Μόσχα. 

REUTERS/Mark Blinch

10 Σεπτεμβρίου 2019: Η Cynthia Erivo προσέρχεται για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Harriet» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

REUTERS/Mario Anzuoni

11 Σεπτεμβρίου 2019: Εκφραστικότατος ο Willem Dafoe σε συνέντευξη τύπου για την ταινία «Motherless Brooklyn» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. 

REUTERS/Mike Blake

22 Σεπτεμβρίου 2019: Ο Billy Porter ανεβαίνει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Emmy για τον Καλύτερο Α' Ανδρικό Ρόλο σε Δραματική Σειρά, νίκη που τον καθιστά τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο μαύρο άνδρα που κερδίζει αντίστοιχο βραβείο. «Είμαι τόσο συγκλονισμένος και χαρούμενος που έζησα αρκετά ώστε να προλάβω να δω αυτή τη μέρα» δήλωσε ο Porter. 

REUTERS/Alessandro Garofalo

20 Σεπτεμβρίου 2019: Η Jennifer Lopez σε χρέη μοντέλου παρουσιάζει μια δημιουργία του οίκου Versace για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Η Lopez έκλεισε το σόοου με το θρυλικό πράσινο φόρεμα με το οποίο είχε εμφανιστεί στα Grammys Awards 2000, πριν από περίπου 20 χρόνια. 

REUTERS/Peter Nicholls

30 Σεπτεμβρίου 2019: Η Renee Zellweger εντυπωσιάζει κατά την άφιξή της για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «Judy» στο Λονδίνο. 

Οκτώβριος που προβληματίζει

REUTERS/Jonathan Ernst

8 Οκτωβρίου 2019: Η ηθοποιός και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των διεμφυλικών ατόμων Laverne Cox αποχωρεί από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, στην Ουάσινγκτον. Η αμερικανική δικαιοσύνη εξετάζει το ενδεχόμενο ο ομοσπονδιακός νόμος ορόσημο που απαγορεύει τις έμφυλες διακρίσεις στην απασχόληση βάσει φύλου, να ισχύσει για τους ομοφυλόφιλους και τους τρανσέξουαλ. «Εύχομαι, άσχετα με το τι αποφασίσει η δικαισύνη μας, οι Αμερικανοί να γνωρίζουν πως δεν είναι εντάξει να υφίστανται διακρίσεις απλά και μόνο επειδή είναι αυτοί που είναι» δήλωσε η Cox έξω από το δικαστήριο. 

Vahram Baghdasaryan/Photolure via REUTERS

8 Οκτωβρίου 2019: Η Kim Kardashian βγάζει σέλφι στο Παγκόσμιο Συνέδριο Τεχνολογιών Πληροφορικής που φιλοξενήθηκε στο Γιερεβάν της Αρμενίας. 

Νοέμβριος που λάμπει

REUTERS/Eduardo Munoz

17 Νοεμβρίου: Ο Tom Hanks σε προβολή της τελευταίας του ταινίας «A Beautiful Day In The Neighborhood» στο πολυκατάστημα Brookfield Place, στη Νέα Υόρκη. 

REUTERS/Amanda Voisard

18 Νοεμβρίου 2019: Ο οκτάχρονος Keegan που αυτοπροσδιορίζεται με τον όρο «gender creative», έχει μόλις ολοκληρώσει την πρώτη του drag περφορμανς με το όνομα Kween-Kee-Kee στο Διεθνές Ντραγκ Φεστιβάλ του Όστιν. 

REUTERS/Danny Moloshok

24 Νοεμβρίου 2019: Η ράπερ Lizzo καταφθάνει στα American Music Awards. 

Δεκέμβριος όπως τα μάτια της Taylor Swift

REUTERS/Mike Blake

12 Δεκεμβρίου 2019: Τα μάτια της τραγουδίστριας Taylor Swift «εγκλωβίζονται» στο φλας ενός φωτογράφου καθώς η ίδια καταφθάνει για την εκδήλωση «Billboard Women in Music» στο Λος Άντζελες. 

Με πληροφορίες από Reuters