Πέθανε η αδερφή του George Michael ανήμερα των Χριστουγέννων

george-michael-melanie-panayiotou
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Melanie Panayiotou βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού της.

Η Melanie Panayiotou, αδερφή του George Michael, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο βορειοδυτικό Λονδίνο ανήμερα των Χριστουγέννων την περασμένη Τετάρτη από την μεγαλύτερη αδερφή της Yioda. Τα αίτια θανάτου της 55χρονης Panayiotou δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε στην Mirror πως ο θάνατος της Panayiotou δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση που θα ρίξει φως στις συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο θάνατος της Panayiotou συνέπεσε με την τρίτη επέτειο από τον θάνατο του αδερφού της, το 2016.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Melanie έφυγε από κοντά μας τόσο τραγικά και ξαφνικά. Θα θέλαμε να ζητήσουμε σεβασμό στην ιδιωτικότητα της οικογένειας, σε αυτή την εξαιρετικά θλιβερή στιγμή» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του George Michael, John Reid, συμπληρώνοντας πως δεν θα υπάρξουν περαιτέρω δηλώσεις.

Η Panayiotou, η οποία εργαζόταν ως κομμώτρια, είχε στενή σχέση με τον αδερφό της και τον αποκαλούσε χαϊδευτικά «Yog». Τον περασμένο Νοέμβριο είχε μιλήσει στο περιοδικό Big Issue για την ρομαντική ταινία «Last Christmas» που βασίζεται στην μουσική του George Michael και των Wham.

REX/Shutterstock

«Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, ο Yog λάτρευε τα Χριστούγεννα και του άρεσε η ιδέα της ταινίας. Είμαι σίγουρος πως θα απολαμβάνει να βλέπει το εκπληκτικά φωτεινό χαμόγελο της Emilia, κάτι το οποίο μοιράζονται, παρά τον ουρανό που τους χωρίζει» σχολίασε η Panayiotou στο περιοδικό.