Η Άνοιξη έρχεται με τους Editors σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

editors
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι Editors επιστρέφουν στη χωρα μας για δύο μοναδικές εμφανίσεις: την Παρασκευή 27 Μαρτίου στο Principal Club στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Το συγκρότημα από το Μπέρμινγκχαμ έχει αποκτήσει έναν απίστευτο δεσμό με το ελληνικό κοινό, το οποίο συρρέει κατά χιλιάδες στις εμφανίσεις τους για να απολαύσει την επικά μελαγχολική φωνή του Tom Smith στα τραγούδια τους που πλέον συγκαταλέγονται στα σημεία αναφοράς της εποχής μας.

Η κορυφαία ροκ μπάντα που ανέδειξε «το νησί» στις πρόσφατες δεκαετίες, αποφάσισε να γιορτάσει τα 15 χρόνια πορείας της, με την κυκλοφορία του πρώτου best-of δίσκου της με τίτλο “Black Gold”. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου και θα περιέχει 13 μεγάλες επιτυχίες από τα προηγούμενα 6 άλμπουμ τους (“Sugar”, “Munich”, “Papillon”, “An End Has A Start”, “No Harm”, “Smokers Outside The Hospital Doors”, κλπ), καθώς και 3 καινούργια τραγούδια.

Το «Black Gold» θα παρουσιαστεί ζωντανά στην ομώνυμη ευρωπαϊκή περιοδεία που θα καλύψει το πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς. Το setlist να περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές στιγμές της εξαιρετικά επιτυχημένης δισκογραφίας τους, η οποία ξεκίνησε το 2005 με το εντυπωσιακό ντεμπούτο τους «The Back Room» και ακολούθησε μετεωρική πορεία, καθώς έχουν κατορθώσει να πουλήσουν πάνω από 2.500.000 άλμπουμς, κερδίζοντας δύο πλατινένιους και έναν χρυσό δίσκο στο «νησί»!

Η προπώληση των εισιτήριων για τις δύο συναυλίες θα ξεκινήσει την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι.
 

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
 

Εισιτήρια για τη συναυλία της Αθήνας
Early Bird: 29€
Προπώληση (Α φάση): 32€
Προπώληση (Β φάση): 35€

Εισιτήρια για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης
Early Bird: 29€
Προπώληση (Α φάση): 31€
Προπώληση (Β φάση) : 33€

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots, Wind, Reload, Ευρυπίδης.

www.detoxevents.gr