Το Spotify ετοιμάζει playlist για τα κατοικίδιά σας

skulos-mousiki-akoustika-smartphone
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι αλγόριθμοι της υπηρεσίας streaming μουσικής θα σας αποκαλύψουν αν ο σκύλος σας τελικά προτιμά τους Oasis ή τους Blur.

Αν ανήκετε στο 69% των ανθρώπων που τραγουδά στα κατοικίδια ζώα του, το Spotify έχει μια νέα υπηρεσία που θα βοηθήσει τα λατρεμένα ζώα σας να ανακαλύψουν νέα μουσική. Το Spotify For Pets δημιουργεί μοναδικά playlist με αλγόριθμους που βασίζονται στο κάθε ζώο και την προσωπικότητα του.

Για την ώρα η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μονάχα για σκύλους, γάτες, πτηνά, χάμστερ και ιγκουάνα, αλλά ενδεχομένως να εμπλουτιστεί στο μέλλον για να καλύψει μεγαλύτερη γκάμα κατοικίδιων.

Για να δημιουργήσετε ένα playlist για το κατοικίδιο σας, αρκεί να επισκεφτείτε το Spotify.com/pets και να εισάγετε εκεί τα απαραίτητα στοιχεία – όπως το είδος του ζώου και στοιχεία για την προσωπικότητα του – καθώς και μια φωτογραφία.

Shutterstock

Οι αλγόριθμοι του Spotify τότε θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό playlist το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας στα social media, αλλά και να μάθετε τελικά εάν συμφωνείτε μαζί τους στα μεγάλα διλήμματα.