Whitney Houston, Depeche Mode και Notorious B.I.G στο Rock and Roll Hall of Fame

depeche-mode-whitney-houston-notorious-big
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι Doobie Brothers, Nine Inch Nails και T-Rex συμπληρώνουν την λίστα των νέων μελών για το 2020.

Οι Depeche Mode, The Doobie Brothers, Whitney Houston, Nine Inch Nails, Notorious B.I.G. και T-Rex είναι τα νέα μέλη του Rock And Roll Hall Of Fame για το 2020, ενώ οι Jon Landau και Irving Azoff θα τιμηθούν με το βραβείο Ahmet Ertegun.

Για να μπορέσει ένας καλλιτέχνης να είναι υποψήφιος για εισαγωγή στο Hall Of Fame, θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου, δηλαδή πριν το 1995. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν πάνω από 1.000 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Το βραβείο Ahmet Ertegun απονέμεται κάθε χρονιά σε τραγουδοποιούς, παραγωγούς, DJ, δημοσιογράφους και άλλους παράγοντες από τον χώρο της βιομηχανίας που έχουν ασκήσει σημαντική επιρροή στην rock μουσική. Η 35η επίσημη τελετή εισαγωγής των νέων μελών θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου.

Shutterstock / Allen Galiza

Οι υποψηφιότητες για φέτος ανακοινώθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο και έτσι λοιπόν εκτός του Hall Of Fame παραμένουν οι Pat Benatar, Dave Matthews Band, Judas Priest, Kraftwerk, MC5, Motörhead, Rufus featuring Chaka Khan, Todd Rundgren, Soundgarden και Thin Lizzy.