Η βιβλιοθήκη των Radiohead άνοιξε και σας περιμένει

radiohead
ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το ψηφιακό αρχείο περιλαμβάνει σπάνια τραγούδια, ανέκδοτες ζωντανές ηχογραφήσεις και playlist από τα μέλη του βρετανικού συγκροτήματος.

Η καταγραφή της ιστορίας ενός συγκροτήματος δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, έτσι λοιπόν οι Radiohead δημιούργησαν ένα διεξοδικό ψηφιακό αρχείο που θα γίνει ανάρπαστο στους οπαδούς τους. Το Radiohead Public Library περιλαμβάνει τα πάντα από σπάνια b-sides και ζωντανές εκτελέσεις, μέχρι τηλεοπτικές εμφανίσεις και ανέκδοτο βιντεοσκοπημένο υλικό.

Ανάμεσα στα highlights του ψηφιακού αρχείου συγκαταλέγονται όλα τα webcast από την εποχή του «Kid A», ολόκληρες συναυλίες των Radiohead στο φεστιβάλ Bonnaroo το 2006 και το Τελ Αβίβ το 2017, όλα τα βιντεοκλίπ τους, την «OKNOTOK» κασέτα που συμπεριλαμβανόταν στην επανέκδοση του «OK Computer» και άλλα πολλά.

Shutterstock / Roy J. Baron

Όσοι επισκεφτούν την «βιβλιοθήκη» των Radiohead θα αποκτήσει μια κάρτα μέλους που δίνει την δυνατότητα στους κατόχους να αποκτήσουν αποκλειστικό merchandise του συγκροτήματος. Παράλληλα, τα μέλη των Radiohead θα παρουσιάζουν κάθε μέρα επιλεγμένο υλικό από το αρχείο στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τους.