Ανακοινώθηκαν τα αίτια θανάτου του Juice Wrld

Juice-wrld Owen Sweeney
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ράπερ πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο κατά την διάρκεια ελέγχου στο αεροσκάφους του για όπλα και ναρκωτικά.

Σε υπερβολική δόση οξυκωδόνης και κωδεΐνης οφείλεται ο θάνατος του Αμερικάνου ράπερ Juice Wrld ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής της κομητείας Κουκ στο νοτιοανατολικό Ιλινόις. Ο μουσικός, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Jarad Higgins, πέθανε στις 8 Δεκεμβρίου από ανακοπή λίγο μετά την άφιξη του σε αεροδρόμιο του Σικάγο.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι αρχές έκαναν έλεγχο στο σκάφος του Higgins καθώς είχαν λάβει πληροφορίες για μεταφορά ναρκωτικών και όπλων. Κατά την διάρκεια της έρευνας στο σκάφος και ανάκρισης των επιβατών, ο ράπερ έπαθε μια κρίση.

Invision/AP / Owen Sweeney

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες του χορήγησαν Narcan – το οποίο έχει στόχο να συνεφέρει άτομα που έχουν πάρει υπερβολική δόση οπιούχων φαρμάκων – και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος του Juice Wrld.

Στα πλαίσια της έρευνας οι αρχές βρήκαν 31 κιλά μαριχουάνας, έξι μπουκάλια σιροπιού για βήχα με  κωδεΐνη, τρία όπλα καθώς και διατρητικά πυρομαχικά. Δύο άτομα από την προσωπική φρουρά του ράπερ, ο 36χρονος Christopher Long και ο 27χρονος Henry Dean, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την κατοχή των όπλων.