Ντεμπούτο της Paris Jackson στην τελευταία επίδειξη του Jean Paul Gaultier

paris-Jackson Tinseltown
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ» δήλωσε η κόρη του Michael Jackson που φιλοδοξεί να κάνει περισσότερα βήματα στο χώρο της μόδας.

Η τελευταία επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης γιόρταζε τα 50 χρόνια του εμβληματικού μόδιστρου στην βιομηχανία και αποτέλεσε την πρώτη εμπειρία της Paris Jackson στην πασαρέλα.

Για την τελευταία του παράσταση, ο Gaultier «στρατολόγησε» πολλά μεγάλα ονόματα όπως τις Gigi Hadid, Jourdan Dunn, Karlie Kloss, Irina Shayk και Karen Elson. Σε δηλώσεις της στο Miss Vogue η Jackson σχολίασε πως αποδέχτηκε την πρόταση «χωρίς σκέψη» και ότι νιώθει μεγάλη τιμή για την συμμετοχή της.

«Ήμουν αρκετά νευρική στο κάστινγκ, αλλά μόλις βρήκα το τελικό look ένιωθε αρκετά φυσικά. Είχα κάνει μερικές επιδείξεις για τον Jean Paul όταν μου είπε “θα σε δω αύριο”. Σχεδόν ούρλιαξα από την χαρά μου, καθώς έτσι μου έλεγε πως τα κατάφερα. Είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ» δήλωσε στην συνέντευξη της.

«Μπορεί να είναι η τελευταία παράσταση του, όμως δεν νομίζω πως θα υπάρξει ποτέ τέλος για τον  Jean Paul Gaultier. Είμαι πραγματικά ευγνωμωνούσα που συμμετείχα σε μια τόσο αξέχαστη και θρυλική βραδιά που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία της μόδας» συμπλήρωσε η Jackson.

Shutterstock / Andrea Raffin

O Jean Paul Gaultier ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από τις επιδείξεις μόδας την περασμένη εβδομάδα.

Όταν ρωτήθηκε εάν σκοπεύει εμφανιστεί ξανά σε επίδειξη μόδας, η 19χρονη κόρη του Michael Jackson απάντησε πως το ελπίζει. «Ήμουν πολύ νευρική τις στιγμές μέχρι την επίδειξη, αλλά όταν βγήκα εκεί έξω, όλο το άγχος έφυγε. Η ενέργεια που ένιωθα μετά ήταν παρόμοια με αυτή που έχω όταν φεύγω από την σκηνή έχοντας παίξει με το συγκρότημα μου» εξήγησε η Jackson.