Δείτε το νέο βιντεοκλίπ της Billie Eilish για το «everything i wanted»

billie-eilish Neil Hall
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η νεαρή Αμερικανίδα pop star σκηνοθέτησε και συμπρωταγωνιστεί με τον αδερφό και συνεργάτη της Finneas O’Connell.

Η Billie Eilish μπορεί να έχει αφήσει να εννοηθεί πως η νέα δισκογραφική δουλειά της θα καθυστερήσει, όμως οι θαυμαστές της δεν θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς κυκλοφόρησε ένα νέο βιντεοκλίπ για το «everything i wanted» που σκηνοθέτησε η ίδια.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «everything i wanted»

Η ανακοίνωση για το βιντεοκλίπ έγινε μέσω ανάρτησης στο Instagram, όπου η Eilish μοιράστηκε ένα μικρό απόσπασμα. «Ο Finneas είναι ο αδερφός μου και καλύτερος μου φίλος. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες, πάντα είμασταν και θα είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο» αναφέρει στην εισαγωγή το βιντεοκλίπ.

Shutterstock / Ovidiu Hrubaru

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Billie Eilish αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του νέου άλμπουμ της με τον αδερφό και τακτικό συνεργάτη της Finneas O’Connell.

Τότε εμφανίζονται οι δύο τους να κάνουν νυχτερινή βόλτα με αυτοκίνητο σε μια πόλη, με την Eilish να τραγουδά τους στίχους και τον Finneas O’Connell δίπλα της, ενώ κατευθύνονται για μια παραλία και τον ωκεανό.

Όπως εξηγεί η ίδια στην επίσημη ανακοίνωση, πρόκειται για το δεύτερο βιντεοκλίπ που σκηνοθετεί η ίδια και στόχος της ήταν να αναδείξει τον ισχυρό δεσμό αγάπης που έχει με τον αδερφό της.