Οι 9 πιο «περίεργοι» αστέρες της μουσικής

oi-9-pio-periergoi-asteres-tis-mousikis-pio-periergoi-asteres-tis-mousikis

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Είναι γνωστό ότι οι καλλιτέχνες συνοδεύονται πάντα από εκκεντρικότητες. Οι παρακάτω αστέρες της μουσικής έχουν καταφέρει όμως, να γίνουν περισσότερο γνωστοί από άλλους για τις τρέλες, που κατά καιρoύς σκαρφίζονται ή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους.

Ozzy Osbourne

Δε χρειάζεται πραγματικά κάποια εισαγωγή στο γιατί ο Ozzy, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα θεωρείται ένας από τους πιο εκκεντρικούς ροκ σταρ όλων των εποχών. Αρκεί να αναφέρουμε το γνωστό περιστατικό με τη νυχτερίδα, όταν κατά την διάρκεια συναυλίας του το 1982, κάποιος θαμώνας του πέταξε μια νυχτερίδα κι εκείνος πιστεύοντας ότι ήταν ψεύτικη, δάγκωσε το κεφάλι της…

Marilyn Manson

O Βασιλιάς της Πρόκλησης και αγαπημένος εχθρός της θρησκευόμενης Αμερικής, δε σταματάει να προκαλεί, είτε με τα τραγούδια και τα videoclip του, είτε με τις ζωντανές του εμφανίσεις, βγαλμένες από τους πιο σκοτεινούς εφιάλτες.

G.G.Allin

Με πραγματικό όνομα το Jesus Christ Allin, αυτός ο underground μουσικός τόνιζε σε κάθε του εμφάνιση ότι το αληθινό ροκ έχει να κάνει με πράξεις επανάστασης και έγινε γνωστός λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στο κοινό, το οποίο αντιμετώπιζε ως εχθρό. Αυτό που έκανε ήταν σύμφωνα με τον ίδιο να χρησιμοποιεί τη ροκ μουσική σαν όπλο κατά της κοινωνίας, της κυβέρνησης και της βιομηχανίας. Μπορούσε να χτυπήσει έναν θεατή στο κεφάλι και αν αυτός άντεχε θα τον έκανε φίλο του μετά τη συναυλία. Η βιογραφία του είναι για γερά στομάχια, αφού ανάμεσα σε άλλες πράξεις αναφέρονται ο ακρωτηριασμός και η κοπροφαγία.

Amy Winehouse

Η τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια, ήταν προικισμένη με μια θεϊκή φωνή, αλλά φυλακισμένη στους δαίμονές της και την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Τα tabloids είχαν βρει το κατάλληλο θύμα, αφού φωτογραφίες της να τριγυρνά στους δρόμους του Λονδίνου σε άθλια κατάσταση, βρίσκονταν στην πρώτη σελίδα των εφημερίδων σχεδόν καθημερινά.

Michael Jackson

Η λέξη εκκεντρικός είναι λίγη για να χαρακτηρίσει τον «Βασιλιά της Pop». Αναρίθμητες είναι οι πράξεις και οι δηλώσεις του που θα ακολουθούν τον μύθο του για πάντα, από τις άπειρες πλαστικές επεμβάσεις που έκανε για να αλλάξει χρώμα, μέχρι τις κατηγορίες περί παιδοφιλίας και το «κρέμασμα» του μωρού του από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του… Η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Bjork

H Ισλανδή μικροκαμωμένη σταρ, έχει απασχολήσει τα media με τα «σκεπτόμενα» και συχνά ανατριχιαστικά της videoclip, την επίθεσή της σε μια paparazzi και τα ακραία σύνολα που επιλέγει να φοράει.

Mike Patton

Ο τραγουδιστής των Faith No More, μπορεί να είναι για πολλούς μια μουσική ιδιοφυία, αλλά είναι ταυτόχρονα και ένας απόλυτα τρελός performer, που δε διστάζει να επιδοθεί σε ανορθόδοξες πράξεις επί σκηνής προς τέρψιν του κοινού του.

Buckethead

Ο κιθαρίστας Brian Patrick Carroll, γνωστός από τον κουβά των KFC που έχει στο κεφάλι και τη λευκή του μάσκα, μοιάζει να ξεπήδησε από το Halloween και το απολαμβάνει.

Prince

Εκτός από τα εκκεντρικά του σύνολα και την custom made κιθάρα του, ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει μείνει γνωστός για τη συχνότητα που αποφασίζει να αλλάζει το όνομα του...