Πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ του Spike Jonze για τους Beastie Boys

beastie-boys
ΤΡΙΤΗ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το «Beastie Boys Story» κυκλοφορεί την άνοιξη μέσω του Apple TV+.

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του «Beastie Boys Story», το ντοκιμαντέρ που γύρισε ο Spike Jonze για τους Beastie Boys και το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του στις αμερικάνικες αίθουσες στις 3 Απριλίου και στην πλατφόρμα streaming Apple TV+ τρεις εβδομάδες αργότερα, στις 24 Απριλίου.

Οι Mike D και Ad-Rock των Beastie Boys είχαν ενεργό ρόλο στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει πλούσιο αρχειακό υλικό από όλη την καριέρα του hip hop συγκροτήματος. Παράλληλα με το «Beastie Boys Story» στις 17 Μαρτίου θα εκδοθεί ένα photo book μέσω του εκδοτικού οίκου Rizzoli.

Η ιδέα για το ντοκιμαντέρ προέκυψε μετά την έκδοση του «Beastie Boys Book» το φθινόπωρο του 2018 που καλύπτει την συνολική καριέρα των MCA, Mike D και Ad-Rock με σπάνιες φωτογραφίες και ένα βιβλίο συνταγών από τον σεφ Roy Choi μεταξύ πολλών άλλων. Το βιβλίο συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις με πολλούς φίλους, συνεργάτες και γνωστούς οπαδούς των Beastie Boys, όπως οι Amy Poehler, Wes Anderson και Luc Sante.

Shutterstock / Unimedia

«Χρωστάω πολλά στους Beastie Boys. Μια φορά με έβγαλαν έξω από ένα φλεγόμενο σκάφος και μια άλλη φορά με βοήθησαν να αντιγράψω στις εξετάσεις μου για να μπω στο πανεπιστήμιο στην Φλόριντα. Ήταν ένα πραγματικό προνόμιο που βρέθηκα ξανά μαζί τους και τους βοήθησα να αφηγηθούν την ιστορία τους» έχει δηλώσει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης για το ντοκιμαντέρ.