Απρίλιο κυκλοφορεί το «Future Nostalgia» της Dua Lipa

dua-lipa Christian Bertrand
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η Βρετανίδα pop star έδωσε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του άλμπουμ αλλά ένα νέο single, το «Physical».

Η Dua Lipa ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει τον πολυαναμενόμενο δεύτερο δίσκο της με τίτλο «Future Nostalgia» στις 3 Απριλίου και έδωσε στην δημοσιότητα το artwork του άλμπουμ που ετοίμασε ο Hugo Comte. Η προπώληση του νέου δίσκου έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του επίσημου online καταστήματος της.

Πέραν των κανονικών εκδόσεων του δίσκου σε κασέτα, CD, βινύλιο και mp3, διατίθεται ένα deluxe boxset που περιλαμβάνει το άλμπουμ σε neon κίτρινο βινύλιο, ένα 20σέλιδο βιβλίο με φωτογραφίες, ένα artprint και μια ευχαριστήρια επιστολή από την Dua Lipa, ένα προσωρινό τατουάζ αντίγραφο του «Future Nostalgia» τατουάζ που έχει η Dua Lipa, αυτοκόλλητα και μια polaroid φωτογραφία.

Παράλληλα με την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ η Dua Lipa μοιράστηκε ένα νέο single, το «Physical», το οποίο είναι διαθέσιμο από Παρασκευή 31 Ιανουαρίου μέσω υπηρεσιών streaming. Πρόκειται για το τρίτο single από το «Future Nostalgia», μετά το ομώνυμο τραγούδι και το «Don’t Start Now». Το βιντεοκλίπ του νέου single αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ακούστε το «Physical» της Dua Lipa