Aerosmith και Joey Kramer έλυσαν τις διαφορές τους

aerosmith Kathy Hutchins
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο ντράμερ εμφανίστηκε ξανά με το hard rock συγκρότημα στη συναυλία που έδωσαν στο Λας Βέγκας.

Ο Joey Kramer είναι ξανά ενεργό μέλος των Aerosmith και εμφανίστηκε μαζί τους στην πρόσφατη συναυλία που έδωσαν στον Λας Βέγκας στα πλαίσια του residency τους. Ο Αμερικάνος ντράμερ είχε βρεθεί πρόσφατα στα δικαστήρια με το hard rock συγκρότημα που ίδρυσε, καθώς του είχε ζητηθεί να περάσει από δοκιμαστικό για να παίξει μαζί τους στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy.

Την περασμένη χρονιά ο 69χρονος μουσικός είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στις περισσότερες συναυλίες των Aerosmith στο Λας Βέγκας. Τον Ιανουάριο όταν έμαθε για την εμφάνιση του συγκροτήματος στα Grammy του ζητήθηκε να περάσει από οντισιόν, αλλά δεν κατάφερε να δείξει ότι μπορεί να παίξει «στο επιθυμητό επίπεδο» και στην συνέχεια κατέθεσε μήνυση.

Shutterstock

Παρά το γεγονός ότι τα δικαστήρια δεν τον δικαίωσαν, ο Kramer φαίνεται πως έλυσε τις διαφορές του με τα υπόλοιπα μέλη των Aerosmith καθώς έπαιξε ντραμς στην συναυλία της Δευτέρας στο Park Theater της MGM.

«Αν και είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος από την απόφαση του δικαστή σήμερα, την σέβομαι. Ήξερα πως η αγωγή ήταν μια δύσκολη μάχη, δεδομένου ότι τα εταιρικά έγγραφα δεν αναφέρουν καμία διαδικασία για ένα μέλος του συγκροτήματος που επιστρέφει από τραυματισμό ή ασθένεια» είχε σχολιάσει ο Kramer μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Shutterstock / Rob Latour

Οι Aerosmith τελικά εμφανίστηκαν χωρίς τον Kramer στα Grammy, όπου τιμήθηκαν με το βραβείο του Προσώπου της Χρονιάς και έπαιξαν ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες τους, όπως το «Living On The Edge» και το «Walk This Way» με τους Run DMC.