Ο Elton John έχασε την φωνή του και αποχώρησε με δάκρυα από την σκηνή

elton-John Fabio Diena
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Έπαιξα και τραγούδησα με την ψυχή μου, μέχρι που δεν μπορούσα να τραγουδήσω πια» δήλωσε ο Βρετανός μουσικός που πάσχει από πνευμονία.

Ο Elton John αναγκάστηκε να διακόψει την συναυλία που έδωσε στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας το βράδυ της Κυριακής λόγω ασθένειας. Ο Βρετανός τραγουδιστής σταμάτησε να τραγουδά στα μέσα του σετ του καθώς έχασε την φωνή του.

«Λυπάμαι, λυπάμαι τόσο πολύ. Έχασα την φωνή μου» δήλωσε με δάκρυα ο 72χρονος καλλιτέχνης στο κοινό που τον χειροκροτούσε και στην συνέχεια αποχώρησε από την σκηνή υποβασταζόμενος. Στην αρχή της συναυλίας ο Elton John είχε δηλώσει πως έπασχε από πνευμονία και αργότερα εξέφρασε την απογοήτευση του για την κατάσταση.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθηκαν στην αποψινή συναυλία στο Όκλαντ. Νωρίτερα είχα διαγνωστεί με πνευμονία, αλλά ήμουν αποφασισμένος να σας δώσω την καλύτερη ανθρωπίνως δυνατή παράσταση» έγραψε ο μουσικός στο Instagram.

«Έπαιξα και τραγούδησα με την ψυχή μου, μέχρι που δεν μπορούσα να τραγουδήσω πια. Είμαι απογοητευμένος, βαθύτατα στεναχωρημένος και λυπάμαι. Έδωσα όλα όσα είχα. Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική στήριξη και όλη την αγάπη που μου δείξατε στην αποψινή παράσταση. Είμαι αιώνια ευγνώμων» κατέληξε η ανάρτηση του Elton John.

Η συναυλία του Elton John στο Όκλαντ έγινε στα πλαίσια της αποχαιρετιστήριας παγκόσμιας περιοδείας του Βρετανού μουσικού, ο οποίος έχει ανακοινώσει την πρόθεση του να αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις.