Επιστρέφουν με νέο άλμπουμ οι Yeah Yeah Yeahs;

yeah-yeah-yeahs Pieter M Van Hattem
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η frontwoman του αμερικάνικου indie/rock συγκροτήματος δηλώνει έτοιμη για νέα μουσική.

Η Karen O αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να συνεργαστεί ξανά με τους Yeah Yeah Yeahs για να γράψουν νέα τραγούδια. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έκανε τις σχετικές δηλώσεις μετά από ερώτηση δημοσιογράφου στην Αυστραλία αναφορικά με το μέλλον του indie/rock συγκροτήματος.

«Δεν ξέρω πώς να απαντήσω αυτή την ερώτηση. Το μόνο που μπορώ να πως είναι ότι νιώθω έτοιμη να κάνω λίγη μουσική» δήλωσε χαρακτηριστικά η Karen O. «Νιώθω πως έχει έρθει η ώρα για κάτι καινούριο εκεί έξω. Δεν έχει συμβεί ακόμα, οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτή η χρονιά» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Τελευταία κυκλοφορία του rock συγκροτήματος ήταν το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο «Mosquito» που κυκλοφόρησε πριν από εφτά χρόνια, το 2013, ενώ ένα χρόνο αργότερα η Karen O έβγαλε το πρώτο της solo άλμπουμ με τίτλο «Crush Songs».

Μετά από ένα διάλειμμα τεσσάρων ετών, οι Yeah Yeah Yeahs επανενώθηκαν για να κυκλοφορήσουν μια deluxe επανέκδοση του κλασικού ντεμπούτου του, το «Fever To Tell». Τελευταία solo κυκλοφορία της Karen O ήταν το «Lux Prima» του 2019 στο οποίο συνεργάστηκε με τον Danger Mouse.