Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Céline Dion

celine-dion
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η ιέρεια της pop έρχεται στη χώρα μας στις 31 Ιουλίου 2020 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, «Courage World Tour».

Μια από τις μεγαλύτερες φωνές στην ιστορία της pop, η Céline Dion, θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α.) για μια αξέχαστη βραδιά όπου θα ερμηνεύσει πολλές από τις αγαπημένες επιτυχίες της, καθώς και τραγούδια από το νέο ομώνυμο άλμπουμ της. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:30 π.μ., ενώ μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς.

Η Καναδή τραγουδίστρια έχει κατακτήσει πολλά βραβεία ήδη από την ηλικία των 18 ετών, κυριαρχώντας στα pop charts της δεκαετίας του 1990 και έχοντας πουλήσει σχεδόν 250 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της 35χρονης καριέρας της. Έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy, δύο βραβεία Oscar, επτά American Music Awards, 20 Juno Awards (Καναδάς) και τον εντυπωσιακό αριθμό των 40 βραβείων Félix (Κεμπέκ).

Το 2004 έλαβε το Diamond Award στα World Music Awards ως η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών ενώ το 2016 τα Billboard Music Awards την τίμησαν με το βραβείο Icon Award, για τη συνολική προσφορά της στη μουσική. Μέχρι σήμερα  παραμένει αναμφισβήτητα μία από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες.

Shutterstock / Fabio Diena

Στις 15 Νοεμβρίου 2019 κυκλοφόρησε το άλμπουμ της, «Courage», έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ στην αγγλική γλώσσα, «Love me Back to Life». Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται κομμάτια όπως τα «Imperfections», «Lying Down» και «Courage» τα οποία - μαζί με πολλά άλλα - θα απολαύσει το αθηναϊκό κοινό στη συναυλία της στο πλαίσιο της «Courage World Tour».

Στο τελευταίο της άλμπουμ αντιλαμβάνεται κανείς τη νέα δημιουργική κατεύθυνση της Céline που είναι ένα eclectic μείγμα από υπέροχες μπαλάντες αλλά και τραγούδια με πιο νευρώδεις ρυθμούς και τις χαρακτηριστικές συναισθηματικές εξάρσεις της.

Shutterstock / Fabio Diena

Η ομώνυμη περιοδεία της Céline, «Courage World Tour», ξεκίνησε επίσημα στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κεμπέκ και αποτελεί την πρώτη περιοδεία της στην Αμερική μετά από 10 χρόνια, ενώ για πρώτη φορά, συμπεριλαμβάνονται χώρες όπως η Μάλτα, η Ελλάδα και η Κύπρος. Το «Courage World Tour» θα σταματήσει σε σχεδόν 100 πόλεις παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, το Facebook, το Twitter ή το Instagram της Céline Dion.