Ο Justin Bieber ξεπέρασε τον Elvis Presley

Justin-bieber-elvis-presley
ΤΡΙΤΗ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το έβδομο άλμπουμ του Καναδού pop star έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε ο «Βασιλιάς του Rock ‘N’ Roll» για σχεδόν 60 χρόνια.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Justin Bieber έκανε ένα μουσικό comeback και κυκλοφόρησε το έβδομο δίσκο με τίτλο «Changes». Έχοντας κάνει ένα διάλειμμα πέντε ετών από την δισκογραφία, το πολυαναμενόμενο άλμπουμ βρέθηκε στην κορυφή των αμερικάνικων charts και με την επίδοση του ο Καναδός pop star έσπασε ένα ρεκόρ του Elvis Presley που κρατούσε 59 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα ο 25χρονος Bieber έγινε ο νεότερος μουσικός με επτά δίσκους που κατέκτησαν την πρώτη θέση στα charts του Billboard. Ο «Βασιλιάς του Rock ‘N’ Roll» είχε θέσει το ρεκόρ στη ηλικία των 26 ετών το 1961 όταν κυκλοφόρησε το έβδομο δίσκο του «Blue Hawaii».

Invision/AP/Shutterstock / Jordan Strauss

Ο Bieber κατέκτησε για πρώτη φορά τα charts το 2010 στα 16 του με το ντεμπούτο του «My World 2.0», ενώ ο Presley ήταν 21 ετών όταν κυκλοφόρησε το πρώτο, ομώνυμο άλμπουμ το 1956 που βρέθηκε στην πρώτη θέση.

Παράλληλα με το «Changes» ο Bieber κυκλοφόρησε μέσω του YouTube μια σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Justin Bieber: Seasons» όπου συζητά για τις εξελίξεις στην ζωή του, την υγεία του, τον γάμο του με την Hailey Baldwin αλλά και την επιστροφή του στην μουσική. Ο πρώτος κύκλος της σειράς σε σκηνοθεσία του Michael D. Ratner αποτελείται από δέκα επεισόδια και είναι διαθέσιμος για streaming.

Δείτε τον πρώτο κύκλο του «Justin Bieber: Seasons»