Duffy: «Με βίαζαν, με νάρκωναν και με κρατούσαν όμηρη για μέρες»

duffy David Adamson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Σοκάρει η αποκάλυψη της Ουαλής τραγουδίστριας μέσω του Instagram.

Η Duffy, η Ουαλή τραγουδίστρια που έγινε γνωστή το 2008 με το single «Mercy», μίλησε για την εξαφάνιση της από την δημοσιότητα μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. Όπως αποκάλυψε η 35χρονη τραγουδίστρια, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού και χρειάστηκε «αρκετός χρόνος» για να αναρρώσει.

«Πολλοί μπορεί να αναρωτιέστε τι συνέβη σε μένα, που εξαφανίστηκα και γιατί. Η αλήθεια είναι – και σας παρακαλώ πιστέψτε πως είμαι ΟΚ και ασφαλής τώρα – πως με βίαζαν, με νάρκωναν και με κρατούσαν όμηρη για μέρες. Φυσικά επέζησα» γράφει η Duffy στην ανάρτηση της.

Συνεχίζοντας εξηγεί πως «η ανάκαμψη πήρε χρόνο. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πω. Αλλά μπορώ να σας πω την τελευταία δεκαετία, τις χιλιάδες και χιλιάδες ημέρες που αφοσιώθηκα στο να θέλω να ξανανιώσω τον ήλιο στην καρδιά μου, ο ήλιος τώρα λάμπει».

Στην ανάρτηση της η Duffy αναφέρει πως αποφάσισε να μιλήσει για εξαφάνιση της μετά την γνωριμία της με έναν δημοσιογράφο το περασμένο καλοκαίρι. «Ήταν τόσο ευγενικός και ένιωσα τόσο καλά που επιτέλους μίλησα» σχολίασε η τραγουδίστρια.

Shutterstock

«Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί δεν επέλεξα να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για να εκφράσω τον πόνο μου. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο την θλίψη στα μάτια μου. Αναρωτήθηκα, πως μπορώ να τραγουδήσω από την καρδιά άμα είναι ραγισμένη; Και σιγά σιγά επουλώθηκε» γράφει η Duffy, συμπληρώνοντας πως στο επόμενο διάστημα θα δημοσιεύσει μια πληρέστερη συνέντευξη.