Μπορείτε να ξεπεράσετε τον Eminem;

eminem
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ράπερ ανακοίνωσε το #GodzillaChallenge και προκαλεί τους θαυμαστές του να ραπάρουν όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Ο Eminem έχει σπάσει πολλά ρεκόρ στην πλούσια καριέρα του, τόσο στα charts, όσο και βιβλίο ρεκόρ Guinness, αφού θεωρείται ένας από τους πιο «γρήγορους» ράπερ όλων των εποχών.

Το τελευταίο άλμπουμ του με τίτλο «Music To Be Murdered By» δείχνει πως ο Αμερικάνος μουσικός δεν έχει χάσει την φόρμα του, αφού στο «Godzilla» καταφέρνει να τραγουδήσει 224 λέξεις σε 31 δευτερόλεπτα.

Το επίτευγμα του Eminem είναι αρκετά εντυπωσιακό και μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter προκάλεσε τους θαυμαστές του να το ξεπεράσουν. «Fill ‘em with the venom and eliminate ‘em» έγραψε ο Marshall Mathers με το hashtag #GodzillaChallenge, με την υπόσχεση να μοιράσει δώρα στις καλύτερες προσπάθειες.

Οι οπαδοί του Eminem δεν άργησαν να ανταποκριθούν στην πρόκληση του και γρήγορα άρχισαν να δημοσιεύουν τις ερμηνείες τους στο Twitter. Το αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις είναι άκρως αξιόλογο και διασκεδαστικό.