Απογοητεύει η περιοδεία ολογραμμάτων της Whitney Houston

whitney-houston Kathy Hutchins
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η BASE Hologram ανακοίνωσε την καθυστέρηση της αντίστοιχης περιοδείας αφιέρωμα που έχει αναλάβει για την Amy Winehouse.

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως η οικογένεια της Whitney Houston συνεργάστηκε με την BASE Hologram για την δημιουργία μιας παράστασης ολογραμμάτων. Η παγκόσμια πρεμιέρα της περιοδείας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Σέφιλντ της Αγγλίας αφήνοντας αρνητικές εντυπώσεις στο κοινό.

«Όπως θα σας πει ο κάθε φαν ταινιών τρόμου, συνήθως όταν ανασταίνεις κάποιον τα πράγματα δεν πάνε καλά» αναφέρει ο δημοσιογράφος της Daily Mirror, Alum Palmer. Στην κριτική του ο δημοσιογράφος αναφέρει πως η BASE Hologram έχει ανακοινώσει την καθυστέρηση της αντίστοιχης παράστασης για την Amy Winehouse και εκτιμά πως «ίσως είναι καλύτερο» να μην προχωρήσει με τα σχέδια της.

Παρά τα θετικά σχόλια της για την ποιότητα των ολογραμμάτων, η Jan Moir της Daily Mirror παραδέχτηκε πως η παράσταση δεν έδειξε τον απαραίτητο «σεβασμό» στην Houston και έκανε λόγο για εκμετάλλευση της εικόνας της στο βωμό του κέρδους.

Shutterstock / JStone

Η Whitney Houston πραγματοποιήσε την τελευταία της περιοδεία το 2009 και πέθανε το 2012.

«Δεν πιστεύετε ότι έχουν υπάρξει αρκετά αίσχη στην ζωή της Whitney Houston; Δεν χρειάζεται αυτή την παράσταση-συνονθύλευμα, γιατί η κληρονομιά της είναι ήδη εδώ – λαμπερή και όμορφη στις ηχογραφήσεις, στις ταινίες, στα αποσπάσματα συναυλιών, στην μουσική και στις αναμνήσεις μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η Moir.