Η Lady Gaga φέρνει τον χορό σε έναν μακρινό πλανήτη με το «Stupid Love»

lady-gaga
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το νέο άκρως χορευτικό single της αμερικανίδας pop star.

Η Lady Gaga επέστρεψε με ένα νέο βιντεοκλίπ για το single «Stupid Love» σε σκηνοθεσία του Daniel Askill. Το βίντεο μας μεταφέρει σε έναν εξωγήινο, μακρινό κόσμο όπου διάφορες φυλές μάχονται για κυριαρχία, θυμίζοντας λίγο ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπως το «Dune» ή το «Mad Max».

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Stupid Love» από την Lady Gaga

Το νέο τραγούδι που θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Lady Gaga αποτελεί συνεργασία της Gaga με τους BloodPop, Tchami και Max Martin. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μίλησε για την δημιουργία του έκτου άλμπουμ σε συνέντευξη της στο Zane Lowe.

YouTube

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ ήταν έντονα συναισθηματική, έκλαιγα και έγραφα ποίηση συνέχεια. Δεν αναρωτιόμουν πολύ, οπότε ήταν τόσο αληθινό και τίμιο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Gaga. Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή ποιος ο στόχος με το νέο δίσκο, η ίδια απάντησε «οπωσδήποτε να χορέψουμε».

Τελευταία solo κυκλοφορία της Lady Gaga ήταν το «Joanne» το 2016 και δύο χρόνια αργότερα συνεργάστηκε με τον Bradley Cooper για το soundtrack του «Ένα αστέρι γεννιέται», για το οποίο κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού το 2019.