Prodigy: «Keith Flint θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας»

keith-flint-prodigy Fabio Diena
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το βρετανικό συγκρότημα τίμησε την μνήμη του εμβληματικού frontman και χορευτή, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του.

Έχει περάσει ένας χρόνος από τον ξαφνικό θάνατο του Keith Flint και οι Prodigy τίμησαν τον frontman και χορευτή τους με μια συγκινητική ανάρτηση στο Twitter. Ο Flint φέρεται να αυτοκτόνησε στις 4 Μαρτίου 2019 στην ηλικία των 49 ετών.

«Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που μας άφησες, μας λείπεις κάθε μέρα, το φως σου λάμπει δυνατά. Θα είσαι για πάντα εδώ μαζί μας, γιατί όπως ξέρεις, ζούμε για πάντα! Να παραμείνεις πανκ, αδερφέ. Για πάντα στις καρδιές μας» γράφουν ο Liam Howlett και Maxim.

Τα NME Awards πρόσφατα τίμησαν και αυτά με τον Βρετανό μουσικό με την δημιουργία ενός ειδικού βραβείου στο όνομα του και ένα βίντεο μοντάζ με ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από τη καριέρα του.

Στην εκδήλωση  παρευρέθηκε ο ντράμερ των Prodigy Leo Crabtree, ο οποίος έδωσε έναν συγκινητικό λόγο για τον Flint. «Εκ μέρους των αδελφών μου Liam και Maxim, ήθελα να πω ότι ο Keith βρήκε την ελευθερία επί σκηνής και ιδιαίτερα εδώ, στο Brixton Academy» δήλωσε ο Crabtree, χαρακτηρίζοντας τον Flint ως «εντελώς ατρόμητο» και «αξεπέραστο ερμηνευτή».