Οι Genesis επιστρέφουν μετά από 13 χρόνια

genesis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο 18χρονος γιος του Phil Collins θα παίξει ντραμς στην περιοδεία του rock συγκροτήματος που έχει ανακοινωθεί για το φθινόπωρο.

Οι Genesis ανακοίνωσαν πως θα πραγματοποιήσουν μια σειρά συναυλιών το προσεχές φθινόπωρο, με το line-up να αποτελείται από τους Phil Collins, Tony Banks και Mike Rutherford. Πρόκειται για την πρώτη περιοδεία του ιστορικού prog rock συγκροτήματος εδώ και 13 χρόνια. Η ανακοίνωση για την επιστροφή έγινε μέσω μιας εμφάνισης των Genesis στο ραδιόφωνο του BBC.

REX/Shutterstock / Richard Isaac

«Όλοι αναρωτηθήκαμε “γιατί όχι;”. Ακούγεται λίγο χαζός λόγος, αλλά απολαμβάνουμε ο ένας την συντροφιά του άλλου και να παίζουμε μαζί» δήλωσε ο Collins. «Ο Phil κάνει περιοδείες τα τελευταία δυόμιση χρόνια και αισθανθήκαμε πως ήταν η φυσική στιγμή για να το κουβεντιάσουμε» συμπλήρωσε ο Banks.

Αξίζει να σημειωθεί πως πίσω από τα τύμπανα θα κάτσει ο 18χρονος γιος του Collins, ο Nicholas, ο οποίος έχει παίξει με τον πατέρα του στις πρόσφατες περιοδείες του. Ο Collins πλέον δεν μπορεί να παίζει τύμπανα λόγω των σοβαρών νευρολογικών τραυμάτων που υπέστη στην τελευταία περιοδεία των Genisis, το 2007.

Wikipedia

Η «The Last Domino?» περιοδεία θα πραγματοποιηθεί σε Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 6 Μαρτίου.