Grimes: «Μισώ τα λαχανικά, δεν καταλαβαίνω πως τρώει ο κόσμος μπρόκολο»

grimes MPH Photos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Η Καναδή τραγουδίστρια μίλησε για τις ασυνήθιστες και ακραίες διατροφικές συνήθειες της και πώς άλλαξαν με την εγκυμοσύνη της.

Η Grimes αποκάλυψε πως το μόνο που της αρέσει να τρώει είναι «υδατάνθρακες και λίπη», αλλά πλέον με την εγκυμοσύνη της έχει αναγκαστεί να ξεπεράσει το «μίσος» της για φρούτα και λαχανικά και να τα βάλει στην διατροφή της. Η Καναδή τραγουδίστρια μίλησε για τις «παραξενιές» της σε ένα νέο βίντεο για το Harper’s Bazaar.

Στην βίντεο συνέντευξη η Grimes εξηγεί πως συνήθως ξεκινά την μέρα της τρώγοντας ζελεδάκια με καφεΐνη και μετά μια φέτα τοστ βουτηγμένη σε περίπου μισή κούπα βούτυρο με λίγη μαρμελάδα, ενώ ορισμένες φορές τρώει δημητριακά ολικής άλεσης με σταφίδες, μπανάνες ή βατόμουρα.

«Στην πραγματικότητα μισώ τα φρούτα, αλλά τώρα πρέπει να τρώω. Βασικά μισώ τα πάντα εκτός από υδατάνθρακες και λίπη» αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας την απέχθεια της για τα λαχανικά, παρά το γεγονός «ότι είναι σημαντικά».

Shutterstock / Bukhta Yurii

Πιο συγκεκριμένα εκφράζει την αποστροφή της για το μπρόκολο, θεωρώντας πως είναι «σιχαμερό» και εκφράζει την απορία πως το τρώει κανείς. Λόγω του ωραρίου και των «εκκεντρικών» διατροφικών συνηθειών της, η 31 ετών pop star συμπλήρωσε πως θα ήθελε να γράψει ένα βιβλίο με περίεργες και εύκολες συνταγές.

Μια από αυτές είναι για μια «λάσπη», όπως την αποκαλεί, η οποία αποτελείται από κουσκούς, «έναν τόνο vegan μαγιονέζας, έναν τόνο [καυτερή σάλτσα] σριράτσα» συν διάφορα ψιλοκομμένα λαχανικά, όπως σέλινο, ντομάτες ή σπανάκι. Παρά τον δισταγμό της να αποκαλύψει στην κάμερα την συνταγή, η ίδια σχολιάζει πως «είναι περιέργως καλή».

Shutterstock / Christian Bertrand

Στην συνέχεια η τραγουδίστρια εξηγεί πως για περίπου δύο χρόνια προσπαθούσε να ακολουθήσει μια vegan διατροφή, όμως κατά την διάρκεια των περιοδειών της μόνο φαγητό που έτρωγε συστηματικά ήταν τα ζυμαρικά.

Λόγω της μονοδιάστατης διατροφής τα μαλλιά της σταμάτησαν να μεγαλώνουν και όταν πήγε σε γιατρό, ενημερώθηκε πως τελικά ήταν υποσιτισμένη. Μετά την επίσκεψη της στους γιατρούς αντιλήφθηκε πως πρέπει να εμπλουτίσει την διατροφή της.

Shutterstock / Hitdelight

«Τα ζυμαρικά είναι το μοναδικό φαγητό που είναι καλό σε κάθε πόλη. Αλλά δεν θα ξανακάνω το λάθος να τρώω μονάχα ζυμαρικά στις περιοδείες» δήλωσε η Grimes, σχολιάζοντας παράλληλα πως τα ζυμαρικά είναι «θεϊκά».