Δεν χαλαρώνουν Justin Timberlake και Anderson .Paak στο νέο single τους

anderson-paak-Justin-timberlake Justin Timberlake
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Οι δύο μουσικοί συνεργάστηκαν στο «Don’t Slack» για το soundtrack της animated ταινίας «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία».

Ο Justin Timberlake έχει δανείσει την φωνή του στην νέα animated κωμωδία «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία» της Dreamworks, μαζί με τους Anna Kendrick, James Corden, Ozzy Osbourne, Sam Rockwell, Rachel Bloom, George Clinton, Mary J. Blige, Kelly Clarkson, Gwen Stefani και πολλούς άλλους.

Ακούστε το «Don’t Slack» από τους Justin Timberlake και Anderson .Paak

Η ελληνική πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για στις 9 Απριλίου.

Με ένα τόσο ταλαντούχο καστ, το soundtrack της ταινίας αποτέλεσε αφορμή για πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες και μια από αυτές είναι το «Don’t Slack» από τον Timberlake και τον Anderson .Paak. Το νέο single του πρώην τραγουδιστή των NSYNC συνδυάζει την funk διάθεση του .Paal με τις πιο pop μελωδίες του Timberlake.

Instagram / Justin Timberlake

Ο Timberlake αποκάλυψε πως υπάρχουν σκέψεις για ένα κοινό project με τον Anderson .Paak.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του για το νέο single στον Zane Lowe, ο Timberlake άφησε να εννοηθεί πως θα συνεργαστεί εκ νέου με τον .Paak. «Ελπίζω να μην τον ενοχλήσει που θα το πω τώρα, αλλά συζητήσαμε για το ενδεχόμενο ενός κοινού project. Το συζητήσαμε, αλλά είναι και αυτός πολυάσχολος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 39χρονος pop star.