Νέο ανθολόγιο από την Lady Gaga για την μετασχηματική δύναμη της καλοσύνης

lady-gaga JStone
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το «Channel Kindness» συγκεντρώνει συγκινητικές και ιστορίες νεαρών ανθρώπων και «προσωπικές σημειώσεις χειραφέτησης» από την ίδια.

Η Lady Gaga ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα νέο ανθολόγιο ιστοριών από νέους ανθρώπους που θα εμπνεύσουν μαζί με «προσωπικές σημειώσεις χειραφέτησης» από την ίδια. Σύμφωνα με την ανάρτηση της Αμερικανίδας pop star, το «Channel Kindness: Stories of Kindness and Community» θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μέσω του ιδρύματος Born This Way.

«Οι ιστορίες στο Channel Kindness περιλαμβάνουν έναν νεαρό συγγραφέα που ανακάλυψε τη δύναμη της αγάπης για τον εαυτό του μετά το bullying που δέχθηκε στο σχολείο, κάποιον που ξεκίνησε ένα κίνημα για να άρει το στίγμα γύρω από την ψυχική υγεία κι έναν άλλο που δημιούργησε ασφαλή μέρη για την LGBTQ νεολαία» δήλωσε η Gaga.

Η μητέρα της 33χρονης τραγουδίστριας, Cynthia Germanotta, τόνισε πως «μεμονωμένα και συλλογικά, οι ιστορίας που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο αποδεικνύουν ότι η καλοσύνη σώζει ζωές, ενισχύει την κοινότητα και είναι μια δύναμη μετασχηματισμού με ατελείωτες αλληλεπιδράσεις».

Η προπώληση του νέου βιβλίου έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις 22 Σεπτεμβρίου. Πρόσφατα η Lady Gaga αποκάλυψε πως το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Chromatica» θα βγει στις 10 Απριλίου και περιέχει το νέο single «Stupid Love».