Korg και Moog δίνουν δωρεάν synthesizers ως αντίδοτο στην καραντίνα

synthesizer-synth-sunthesaizer Yulia Grigoryeva
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Με τόσο κόσμο να έχει μπει σε καραντίνα και να δουλεύει από το σπίτι, θέλαμε να σας βοηθήσουμε να περάσετε τον χρόνο σας».

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν παρθεί για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊού, πολλοί άνθρωποι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους. Έτσι λοιπόν, δύο από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές εταιρείες συνθεσάιζερ, η Korg και η Moog, αποφάσισαν να δώσουν δωρεάν μερικά εργαλεία για να περάσουν πιο όμορφα και δημιουργικά οι ώρες στο σπίτι.

«Έχει ζητηθεί από σχολεία, γραφεία και συναυλίες σε όλο τον κόσμο να κλείσουν και με τόσο κόσμο να έχει μπει σε καραντίνα και να δουλεύει από το σπίτι, θέλαμε να σας βοηθήσουμε να περάσετε τον χρόνο σας. Από τώρα έως τις 20 Μαρτίου, η εφαρμογή iKaossilator είναι δωρεάν για iOS και Android. Διασκεδάστε» αναφέρει η Korg στο μήνυμα της.

Λίγες ώρες αργότερα η Moog ανακοίνωσε πως θα διαθέσει δωρεάν την εφαρμογή Minimoog Mode D για iOS, σημειώνοντας πως αποτελεί «ένα δώρο για να σπείρει την θετικότητα, την δημιουργικότητα και την έκφραση», αλλά «και μια στιγμή για να κόψουμε λίγη ταχύτητα, να εκτιμήσουμε την έμφυτη δύναμη μας και να βιώσουμε την αναζωογονητική δύναμη του ήχου».