Δείτε το video από το «Art In Heaven» του Mikael Delta

artinheaven
ΤΡΙΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το video σκηνοθέτησε ο Hior Chronik και γυρίστηκε στις αρχές της χρονιάς στο Βερολίνο.

Δείτε το video στο youtube


Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album "Elation" o Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει το video για το κομμάτι "Art In Heaven". Το video σκηνοθέτησε ο Hior Chronik και γυρίστηκε στις αρχές της χρονιάς στο Βερολίνο.

Στο Art In Heaven ο άνθρωπος μέσω της διαλογιστικής εμπειρίας συνδέεται με την αληθινή του φύση, με την κοσμική καλοσύνη, με την συμπαντική ενέργεια που τον περιβάλλει. Συμβολικά στο video η θηλυκή ενέργεια, η οποία ενσαρκώνεται από την Katarzyna Kafel, μαζί με την δύναμη της προσευχής ενώνει τον άνθρωπο με το εσωτερικό του φως. Μέσα από μια τέτοια πνευματική μετατόπιση, ο αφυπνισμένος αναζητητής αξιώνεται και γίνεται κανάλι προσφοράς προς τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του. Στο φυσικό πεδίο και στο περιβάλλον που τον φιλοξενεί προσωρινά...

Έτσι αποκτά σοφία και δημιουργεί καινούργιες βάσεις για έναν κόσμο που τον χαρακτηρίζει η ενσυναίσθηση, η εμπιστοσύνη και η ανθρωπιά.

Το «Art In Heaven» περιέχεται στο album "Elation", που κυκλοφορεί σε LP/CD/Digital από την Inner Ear και είναι διαθέσιμο εδώ.