Μέσω streaming η ετήσια συναυλία των Dropkick Murphys για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

dropkick-murphys MPH Photos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Η ετήσια συναυλία του αμερικάνικου folk punk θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη στις 01:00 ώρα Ελλάδος μέσω YouTube, Instagram και Facebook.

Οι Dropkick Murphys ανακοίνωσαν πως η ετήσια συναυλία που δίνουν για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στην Βοστόνη θα πραγματοποιηθεί φέτος μέσω streaming λόγω του κορωνοϊού. Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν μέσω YouTube, Instagram και Facebook την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 01:00 ώρα Ελλάδος.

«Για πρώτη φορά σε 24 χρόνια δεν θα παίξουμε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Η τωρινή παγκόσμια κατάσταση είναι ο μόνος λόγος που θα μας σταματούσε ποτέ. Οπότε σκεφτήκαμε μια ιδέα για αυτή την Τρίτη – το βράδυ του Αγίου Πατρικίου. Θα διαθέσουμε σε όλους, σε όλο τον κόσμο μια livestream συναυλία Dropkick Murphys! Η παράσταση συνεχίζεται» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Shutterstock / Ivica Drusany

Λόγω του κορωνοϊού πολλές περιοδείες και συναυλίες έχουν ακυρωθεί, ενώ αντίστοιχα έχουν κλείσει κινηματογράφοι σε πάρα πολλές χώρες. Πολλά μεγάλα ονόματα από τον χώρο της μουσικής ζήτησαν από τους θαυμαστές τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να τηρούν τα έκτακτα μέτρα για αντιμετωπιστεί η πανδημία.