Billie Eilish: «Μείνετε μέσα και χαλαρώστε, δεν έρχεται η αποκάλυψη»

billie-eilish John Salangsang
ΤΡΙΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει περιοριστεί στο σπίτι της και τόνισε την ανάγκη για ψυχραιμία για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πανδημία.

Η Billie Eilish παρακάλεσε τους θαυμαστές της να «χαλαρώσουν» και να μην ψωνίζουν με πανικό, ώστε να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και ασφάλεια η πανδημία του κορωνοϊού. Όπως πάρα πολλοί αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου, η 18χρονη τραγουδίστρια έχει περιοριστεί στο σπίτι της, από όπου έστειλε το μήνυμα της μέσω Instagram Stories.

«Ήθελα να μιλήσω για αυτό, επειδή ο μισός κόσμος έχει φρικάρει και άλλος μισός αδιαφορεί. Οπότε ήθελα πολύ γρήγορα να πω: Μην πανικοβάλλεστε, αλλά μην είστε χαζοί. Αναλάβετε τις ευθύνες σας για να ανταπεξέλθετε. Μπορεί να κολλήσετε και να είστε καλά, αλλά μπορεί να το μεταδώσετε στους γονείς σας. Μπορεί να το μεταδώσετε στους παππούδες σας ή στις θείες και τους θείους σας ή στην μάνα του φίλου σας. Δεν έχει να κάνει μόνο με εσάς» αναφέρει σε ένα από τα βίντεο της.

Στην συνέχεια η Eilish τόνισε πως ο κόσμος θα πρέπει να σταματήσει να αγοράζει είδη πρώτη ανάγκης σε τεράστιες ποσότητες, αφού αφενός η κατάσταση δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα και αφετέρου εκτιμά πως «δεν έρχεται η αποκάλυψη» με τον κορωνοϊό.

«Καταλαβαίνω το πανικό, απλά προσπαθώ να πω να χαλαρώσετε, αλλά και να πάρετε σοβαρά. Είναι ένα πραγματικά μεγάλο ζήτημα και κόσμος πεθαίνει. Πρέπει να προσέξετε τους εαυτούς σας, την οικογένεια σας και τους ανθρώπους γύρω σας» σχολίασε η Eilish για να συμπληρώσει «μην πάτε έξω, είναι μια χαρά. Είναι εξαιρετικά εύκολο να μην πάει κανείς έξω, απλά μείνετε μέσα».