Ο George R.R. Martin μπήκε σε καραντίνα για να τελειώσει το «Game of Thrones»

george-rr-martin Tolga Akmen
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Περνώ περισσότερο χρόνο στο Westeros παρά στον πραγματικό κόσμο, γράφοντας κάθε μέρα» τόνισε ο Αμερικάνος συγγραφέας.

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν παρθεί σε πολλές χώρες για να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού, πολύς κόσμος έχει κλειστεί στο σπίτι και έχει στραφεί σε ταινίες και σειρές για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα. Ο George R.R. Martin όμως αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την απομόνωση για να ολοκληρώσει τον επίλογο του «Game of Thrones».

Σε μια νέα ανάρτηση στο προσωπικό blog του, ο Αμερικάνος συγγραφέας δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία του και έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. «Βρίσκομαι μόνος μου σε μια απομακρυσμένη και απομονωμένη τοποθεσία, με την βοήθεια ενός εκ των υπαλλήλων μου και δεν θα πάω στην πόλη ούτε θα δω κανέναν» αναφέρει ο Martin.

IBL/REX/Shutterstock

«Για να πω την αλήθεια, περνώ περισσότερο χρόνο στο Westeros παρά στον πραγματικό κόσμο, γράφοντας κάθε μέρα. Τα πράγματα φαίνονται άσχημα στα Επτά Βασίλεια, αλλά ίσως όχι όσο άσχημα μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση εδώ» τόνισε στην συνέχεια ο δημιουργός του «Game of Thrones».

Παρά το δυσοίωνο σχόλιο στο τέλος, οι οπαδοί της επικής σειράς φαντασίας αναμφίβολα θα είναι χαρούμενοι με το update του Martin, καθώς το τελευταίο βιβλίο έχει καθυστερήσει αρκετά. Σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις του, η επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς του είχε προκαλέσει άγχος, ενώ το φινάλε που σχεδιάζει θα είναι διαφορετικό από αυτό που παρουσιάστηκε στην μικρή οθόνη.

HBO

Η νέα πρίκουελ σειρά που σχεδιάζει το HBO θα εστιάσει στον οίκο των Targaryen.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη χρονιά ο συγγραφέας είχε δηλώσει πως εάν δεν ολοκληρώσει το βιβλίο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 «τότε έχετε την επίσημη γραπτή άδεια μου να με φυλακίσετε σε μια μικρή καλύβα στο White Island [της Νέας Ζηλανδίας], μια λίμνη από θειικό οξύ, μέχρι να τελειώσω».